Ma 2024 február 25. Géza napja van. Holnap Edina napja lesz.
Bayer Zsolt: Potocskáné bűnbe esett

Bayer Zsolt: Potocskáné bűnbe esett

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Aztán jöttek a bajok, csőstül.

Potocskáné jó darab ideig támogatta Jakab Pétert. Jakab péter jó darab ideig támogatta Potocskánét. Valószínűleg már maga Potocska is azt hitte, minden rendben van.

Aztán jöttek a bajok, csőstül.

Az i-re a pont a választási eredmény volt. (Jakab nemrégiben még Orbánt vetítette a szegedi Csillag falára. Most egy nagy bránert kellene vetítenie a saját homlokára, ha lenne némi öniróniája, de abból nincsen neki.)
Szóval, van baj elég.

S ha nem lenne elég a választás, befutott a nagytermészetű Földi, aki -mivel nem nagyon kap szerelemből csókot- erőből próbálja csillapítani gerjedelmét, legalábbis a hírek szerint. Viszont remek kis alapszervezeteket tud gründolni, amiért cserébe ígért neki a Jakab egy parlamenti mandátumot, arra az esetre, amennyiben nem sikerülne győznie a választáson.

Földinek nagyon nem sikerült győznie a választáson, úgy leégett, mint a Reischtag, pedig akkor még meg sem lett szellőztetve az ököritófülpösi buli.

Viszont a Jakab bevitt a parlamentbe két puffert, akik majd lemondanak mandátumokról, hogy Jakab bevihesse a saját embereit. S persze -ha még mindig nem lenne elég a baj-, ott van még mamuszka (Jakab meg a paucs orrán pamutbojt).

És akkor Potocskáné fellázadt.

Potocskánénak vagy mamuszkából lett elege, vagy Jakabból lett elege, vagy mindkettőből lett elege - mindegy is. A lényeg, hogy fellázadt. És egy elnökségi ülésen kirakta a buliból mamuszkát.

Jakab ekkor -a beszámolók szerint- üveges szemekkel nézett maga elé -nem mintha tudna másképpen nézni-, majd üvöltött kicsit, hogy "puccs!" (az bazdmeg, de miért kell ezért ordibálni?), aztán kirohant.

És egészen eddig tartott, míg rádöbbent, hogy Potocskáné a háta mögött hűtlenül kezel meg hanyagul kezel. Ha csak úgy nem...

Ezek tényleg olyanok, mint egy gyomorbajos, leépült kórterem a nyálfolyatóban. (Szegény Potocska, én csak őt sajnálom, egy álommal megint kevesebb...)

Mindenesetre most a Potocskánét akarja Jakab kirúgni a pártból.

A hírek szerint viszont már a lesoványkodott frakciójában is hatan vannak ellene.

Egyre jobb ez a buli.

Egyre jobb ma jobbikosnak lenni.

Régen volt egy vicc: Brezsnyev váratlanul megnyitja a Szovjetunió határait, a nép meg özönlik kifelé az országból. Ketten állnak még a határon, Brezsnyev és Koszigin, s amikor az utolsó ember is kimegy, Brezsnyev szomorúan felsőhajt:

- Látod Alekszej, ketten maradtunk...

- Igen. Te, meg az a hülye Podgornij...

Valamiért ez jutott most eszembe.

Valószínűleg a végén Jakabék is ketten maradnak. Ő, meg az a hülye Z. Kárpát...

A Jobbik elnöke feljelentést is tett Potocskáné Kőrösi Anita ellen.

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (10) Mozaik (83) Életmód (1) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Vetítő (30) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Tereb (146) Nagyvilág (1309) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2761) Heti lámpás (305) Egészség (50) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Történelem (17) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (535) Gazdaság (698) Mondom a magamét (7422) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>