Ma 2023 december 09. Natália napja van. Holnap Judit napja lesz.
0cbe83deefd9b4040abcafdc50ae23ec.jpg

Bayer Zsolt: Szecesszió

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Harangozó Tamás szocialista képviselő bejelentette a parlamentben, hogy kivonulnak az ülésteremből és nem vesznek részt a vitában, {...}

{...} mert a kormánypártoknak nincs is stratégiájuk a menekült problémára, ráadásul már most is rendben van minden, mert léteznek a megfelelő jogi keretek az ügy kezelésére.

1.: Nem, nem léteznek. Nem is létezhetnek, mivel ilyen menekültáradatra soha, senki nem volt eleddig felkészülve minálunk.

2.: A kormánypártoknak kell legyen stratégiájuk, hiszen éppen ezt a stratégiát vitatják meg éppen a parlamentben, és éppen ehhez vártak ötleteket, kritikákat, segítséget – bármit, ami egy képviselőtől kitelik.

Harangozó Tamástól és a frakciójától éppen ennyi telt. Illetve még annyi, hogy „kellemes őrjöngést kívánt” az ülésteremben maradóknak.

Tényleg nagy szerencse, hogy létezik ez a Harangozó Tamás. Még nem tudjuk ugyan, hogyha egy Harangozó Tamás (ami sajnos ritkaság) felfalja önmagát, marad-e utána egy harangozótamásnyi űr, de sejtjük, hogy nem. Még annyi sem. S ha mégis, hát akkor pont annyi.

De ettől az űrtől eltekintve, koncentráljunk a fő kérdésre:

Vajon mikor jön el az a rég várt pillanat, amikor a szocialisták, élükön a még pontosan nem tudni mekkora űrt hagyó Harangozó Tamással komolyan veszik végre a szecessziót, és kivonulnak az országból? Sőt, az egész életünkből…

Erre a pillanatra várunk úgy 1919 óta. Végtelen türelemmel.

Az nem lehet, hogy a türelem rózsa helyett egy Harangozó Tamást teremjen.

Bayer Zsolt

forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mozaik (83) Politika (1581) Mozi világ (440) Flag gondolja (34) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Mondom a magamét (7262) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Jobbegyenes (2724) Belföld (10) Nagyvilág (1309) Egészség (50) Életmód (1) Gasztronómia (539) Gazdaság (694) Történelem (16) Tv fotel (65) Heti lámpás (282) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (531) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>