Ma 2021 augusztus 03. Hermina napja van. Holnap Domonkos, Dominika napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Schulz szerint - "Orbán úr a saját útját járja."

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)

Nem számít a továbbiakban Magyarországra a migránskrízis megoldásában Martin Schulz. Az Európai Parlament elnöke a ZDF-nek azt nyilatkozta, hogy Magyarország biztosan nem fogad be menekülteket.

Az EP-elnök mondatai a magyar kormány kijelentéseit támasztják alá, amely szerint a Jobbik és a DK hamisan vádolja Orbánt azzal, hogy elfogadta a betelepítési kvótákat.

„Orbán úr egészen egyértelműen eldöntötte, hogy a saját útját járja” - fogalmazott Martin Schulz a ZDF Berlin direkt című műsorában vasárnap este. Az Európai Parlament elnöke szerint Magyarország egészen biztosan nem partner a menekültügy kvótás megoldásában, ő tehát nem számít a továbbiakban Magyarországra a migránskrízis kezelésénél. Ez szerinte nem jó előjel, már ami a következő, márciusban esedékes EU-csúcsot, a migránskérdés megoldásának esélyeit illeti. „Továbbra is meg vagyok győződve ugyanakkor arról, hogy vannak utak, módok, amelyekkel más államok meggyőzhetők arról, hogy vegyenek át menekülteket” - fogalmazott Schulz.” (Mandiner)

www.theapricity.com

]]>www.theapricity.com]]>

 Hát ez rémes!

Már csak azt kéne kideríteni, hogy akkor most mi a faszról beszél a szövetségbe forrt MSZP-Jobbik-DK konglomerátum?

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt - blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Mozaik (83) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (255) Belföld (6) Mozi világ (440) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (505) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Tereb (138) Gazdaság (660) Sport (729) Tv fotel (65) Történelem (14) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (5471) Nagyvilág (1456) Flag gondolja (33) Politika (1578) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Jobbegyenes (2085)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>