Ma 2022 január 21. Ágnes napja van. Holnap Vince, Artúr napja lesz.
Bayer Zsolt: Rövid üzenet a "német" kormánynak

Bayer Zsolt: Rövid üzenet a "német" kormánynak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nos, Brüsszel, nos új német kormány: elmentek ti a pics..a...

Már a hír címe is remek: "Az új német kormánynak nem tetszik, ahogy Brüsszelben gondolkoznak az atomenergiáról".

Hát persze, hogy nem tetszik. Hiszen az új "német" kormány tele van (sötét)zöld, vagyis anarchista, kommunista, (neo)marxista seggfejekkel, akik közül a legnagyobb seggfej egyenesen alkancellár is egyben. Ez a Habeck néhány éve ezt írta: "Mindig hányingert kapok, ha a hazaszeretet szót hallom. Soha nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy Németország, és ma sem tudok."

Na, ez ma az új "német" kormány. És ezek az ön és közveszélyes idióták lettek az Unió első számú hatalmának irányítói, akik egyebek mellett a földrész energiaellátását is készek ellehetetleníteni, sok más egyébbel együtt. S teszik mindezt a lehető leghazugabb, legfarizeusabb módon, mert például miközben odahaza bezárják a saját atomerőműveiket, simán megvásárolják a franciáktól az atomerőművekben termelt energiát, másképpen nem lenne elegendő energiájuk. (Ez éppen olyan, mint amikor az EU be akarja tiltani a ketreces tojástermelést, tönkretéve ezzel megannyi ezzel foglalkozó gazdát, mert "szegény tyúkok szenvednek", majd soha nem látott összegű támogatást ad Ukrajnának, hogy ott létesítsenek egy hatalmas ketreces tojástermelő üzemet, ahonnan majd az EU megvásárolja a tojásokat.)

Nos, Brüsszel, nos új német kormány: elmentek ti a picsába...

Brüsszel az atomenergiát, sőt kisebb mértékben a földgázt is zöld energiaforrásnak tekintené egy átmeneti időszakban, de ezt a Párizs által javasolt elképzelést Berlinben elvetik – állapítja meg a Politico.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Politika (1579) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2202) Gasztronómia (539) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (139) Gazdaság (663) Egészség (50) Nagyvilág (1464) Irodalmi kávéház (509) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Mondom a magamét (5831) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Életmód (1) Heti lámpás (256) Belföld (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>