Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Puzsérnak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nem vagy te ennyire hülye...

A felháborodás kiindulópontja teljesen rendben van. Ez a Kaleta nevű pe..fil g..i börtönben rohadna meg, ha rajtam múlna. Viszont: az a helyzet Róbert, hogy Kaletát a bíróság engedte haza. A független magyar bíróság. Amelyre az égvilágon semmi ráhatása nincs az államnak (kormánynak stb.).

]]>Az ezeréves magyar állam kivakarja a börtönből ped...ill kádereit]]>

„Az ezeréves magyar állam kivakarja a börtönből ped...il kádereit - teszi mindezt a magasságos keresztény-nemzeti kurzus uralma alatt. Kaleta Gábort diplomatákat illető diszkrécióval hazacsempészik, hogy ötszáznegyvenezer forint ellenében szabadon távozzon a bíróságról, és tovább áldozzon gyalázatos szenvedélyének. Aligha van már Magyarországon. Szabad ember, aki ellen nincs körözés.

Az ügyvédet pedig kár ebbe belekeverni, ugyanis az ügyvéd sorozatgyilkosokat is véd. Mert az a dolga.

Amúgy ez az a független magyar bíróság, amely szerint ha Ungár Klára leb...za Kocsis Mátét, azt az érintettnek tűrnie kell, mert egyfelől közszereplő, másfelől azzal nem lehet megsérteni valakit, ha lebuzizzák.

Viszont ha néhai Terry Black leb...a Vona Gábort, akkor neki ötmillió forint sérelemdíj jár, ugyanis mérhetetlenül sérültek személyiségi jogai azáltal, hogy leb...zták.

Errefelé kellene gondolkodnod, Róbert. Nem vagy te ennyire hülye, ugyanis. Csak elfogult. És az árt a tisztánlátásnak. (Mindez persze rám is igaz. Csak én a jó oldalon állok.)

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Tereb (146) Jobbegyenes (2764) Történelem (17) Egészség (50) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7431) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1309) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (307) Politika (1582) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (699) Belföld (10) Irodalmi kávéház (535) Szépségápolás (15) Sport (729) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>