Ma 2024 február 26. Edina napja van. Holnap Ákos, Bátor napja lesz.
Bayer Zsolt: Pressman elvtárs ellenőrzést tartott

Bayer Zsolt: Pressman elvtárs ellenőrzést tartott

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Pressman elvtárs Vorosilov marsall és Jurij Vlagyimirovics Andropov nyomdokaiba lépett

Köszönöm kolléga úr! Tökéletes!

Pressman elvtárs Vorosilov marsall és Jurij Vlagyimirovics Andropov nyomdokaiba lépett

Testközelből ellenőrizte a megbízó a magyar ellenzék feladat-végrehajtását. Mi ez, ha nem szovjet típusú diktatúra? Az. Egyesek szerint nyomásgyakorlás történt, mások szerint „csak” ellenőrizte Pressman elvtárs, hogy az elvtársak végrehajtják-e az elrendelt műveletet. A lényeg, hogy a magyar ellenzék vezetője ma David Pressman volt a magyar parlamentben. 

Ilyen durván és egyértelműen még a megszálló szovjetek sem gyakorolták a hatalmukat. Talán a holland, francia, brit gyarmattartók szokása lehetett az ilyen szoros, testközeli ellenőrzés. A magyar ellenzék pedig örömmel nyalta… Ó, mit nem mondok (írok)… Örömmel hajbókolt az amerikai dollárpapa előtt.  

Ilyen nyilvánvaló hazaárulást talán még a momentumos kiscsajoknak sem sikerült elkövetni Brüsszelben, amit most itthon (nekünk legalább is ez az otthon) elkövetett a magyar dollárbaloldal. Akiket eddig dollárbaloldalnak ismertünk, mára szimpla amerikai talpnyalók, hazaárulók lettek. Biden pici pincsijei, akik már nemcsak a derekukat adták be csekély dollárért cserébe, hanem eladták a hazájukat, az elveiket. Mindent elárultak, nemcsak a szavazóikat, hanem az őseiket, azokat a magyar harcosokat, akik a történelmünk során a magyar szuverenitásért, a függetlenségünkért az életüket adták. Ezek szimplán árulók, akik kétrét görnyedve alázták meg magukat az amerikai helytartó előtt. 

Semmiben sem különböznek azoktól a kommunistáktól, akik 1956-ban behívták a később „ideiglenesen itt állomásozó” szovjet csapatokat. Mi jöhet még? Ideiglenesen itt állomásozó amerikai lánctalpasok harcolnak majd a Corvin közben becsületes magyar hazafiakkal? Ezeknek semmi sem szent? Nem, ezeknek tényleg semmi sem szent.

Borítókép: Az Egyesült Államok magyarországi nagykövete, David Pressman a magyar parlamentben személyesen vett részt azon a rendkívüli ülésen, amit a magyar ellenzék kérésére hívott össze a házelnök 2024. február 5-én Budapesten (Fotó: AFP/Kisbenedek Attila)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (17) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (306) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Mondom a magamét (7425) Autómánia (61) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Belföld (10) Irodalmi kávéház (535) Vetítő (30) Politika (1582) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2763) Nagyvilág (1309) Sport (729) Tereb (146) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Gazdaság (698)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>