Ma 2021 október 24. Salamon napja van. Holnap Blanka, Bianka napja lesz.
d24e1eaa4ff3113bf76b6162053b6890.jpg

Bayer Zsolt: Ponta hazudik

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Victor Ponta román miniszterelnök azt találta mondani, hogy Magyarországon bottal terelgetik és sorszámmal látják el a migránsokat.

Magyarországon soha nem terelgették bottal és nem látták el sorszámmal a migránsokat.

Ebből viszont az következik, hogy Victor Ponta román miniszterelnök hazudozik.

Ebben viszont nincsen semmi újdonság.

Victor Ponta román miniszterelnök állandóan hazudozik. Ebben következetesen és hűen követi a fanarióta román hagyományokat. Mondhatni, a román külpolitika elidegeníthetetlen része és alapeleme a folyamatos hazudozás. Victor Ponta tehát semmi újdonságot nem tesz.

Mi viszont rögzítsük nagy nyugalommal és végtelen türelemmel, hogy amit Victor Ponta román miniszterelnök állít, abból semmi sem igaz.

Egyenlőre Victor Ponta román miniszterelnököt szokta terelgetni a román korrupció ellenes ügyészség, igaz, még nem bottal és nem vezetőszáron.

Majd meglátjuk, meddig marad ez így.

Addig is, figyelmeztessük a román miniszterelnököt (még mielőtt megkapja a maga sorszámát), hogy az Európai Unió minden létező szabályát, törvényét és előírását megszegve korlátozza a romániai magyar nemzeti kisebbség emberi jogait.

Úgyhogy kuss!

Odahaza söprögessen, a maga portája előtt a miniszterelnök úr, és ne Magyarországról hazudozzon. Ugyanis maga a probléma is nagyobb annál,  mintsem maga felfoghatná.

Csönd, hallgatás, feszült figyelem. Abból még lehet valami.

A hazudozásból meg semmi.

Ennyit esetleg még a román miniszterelnök is képes felfogni. Talán… Hátha… Jó lenne…

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (138) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1463) Vetítő (30) Mozaik (83) Mozi világ (440) Sport (729) Politika (1578) Jobbegyenes (2133) Gazdaság (662) Gasztronómia (539) Történelem (14) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (506) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Belföld (6) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (5656) Heti lámpás (255) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>