Ma 2024 március 04. Kázmér napja van. Holnap Adorján, Adrián napja lesz.
Bayer Zsolt: Pofátokat befogjátok, világos?

Bayer Zsolt: Pofátokat befogjátok, világos?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az Amerikai Egyesült Államok 1956-ban elsőként hagyta cserben és árulta el Magyarországot, tehát Pressman, kuss van!

Az Amerikai Egyesült Államok halálkultuszban és abnormalitásban utazó „demokrata” szárnya plakátkampányba kezdett Magyarországon. Ez önmagában remek kérdéseket vet fel, képzeljük csak magunk elé a pillanatot, amikor Washington utcáin megjelennének óriásplakátok a „Jenkik húzzatok haza Németországból!” címmel.

Ugye milyen bizarr lenne – pedig ez egy teljesen legitim óhaj, bizonyos – sajnos kisebbségben lévő, s ahogy elnézem, örökre kisebbségben is maradó – német politikus is megfogalmazta.

Bármennyire is bizarr lenne ez, az Amerikai Egyesült Államok jelenleg regnáló, halálkultuszban, abnormalitásban, Európa gazdasági tönkretételében és a háború eszkalációjában utazó kormánya plakátkampányba kezdett Magyarországon. A plakáton az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc ikonikus falfirkája és követelése látható-olvasható, nevezetesen ez: „Ruszkik haza!”

Mindez most Ukrajna kapcsán, értelemszerűen.

Nos, az egész ügy végtelen aljasságán és pimaszságán túl sürgősen szögezzük le a legfontosabbat: ha van ország a világon, amelyik nem teheti óriásplakátra, nem idézheti ezt a mondatot Magyarországon, az az Amerikai Egyesült Államok. Ugyanis az Amerikai Egyesült Államok akkor, 1956-ban elsőként hagyta cserben és árulta el Magyarországot, és Eisenhower elnök soron kívül biztosította Hruscsovot arról, miszerint az Egyesült Államok semmit nem fog tenni Magyarország érdekében és Magyarországért, az Egyesült Államok nem akarja kiszakítani Magyarországot a szovjet érdekszférából, úgyhogy tegyenek az oroszok azt, amit csak akarnak.

Mindeközben természetesen az Egyesült Államok finanszírozta Szabad Európa Rádióban óránként elharsogták, hogy a magyarok tartsanak ki, és nemsokára jön a segítség. Majd feltették a harcoló pesti srácot a Times címlapjára.

Ez és ennyi az Egyesült Államok, ez és ennyi a becsülete, a tisztessége ennek a politikai kurzusnak.

E helyről üzenem Pressmannek és a kormányának: 1956 dolgában, szimbólumaiban és emlékezetében a ti nevetek: kuss! Miképpen ugyanez vonatkozik rátok, amennyiben Magyarország belügyeiről van szó. Kuss! Remélem, ez világos…

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Heti lámpás (307) Vetítő (30) Életmód (1) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7439) Gazdaság (699) Politika (1582) Tereb (146) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Mozaik (83) Jobbegyenes (2764) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Történelem (17) Irodalmi kávéház (535) Nagyvilág (1309) Belföld (10) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>