Ma 2023 március 26. Emánuel napja van. Holnap Hajnalka napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Ötvennégy

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A tavaly Németországba érkezett (hívott) több mint egymillió migránsból ötvennégy (54!) dolgozik a harminc legnagyobb német konszern valamelyikénél.

Az egyik német lap beszámolója szerint a tavaly Németországba érkezett (hívott) több mint egymillió migránsból ötvennégy (54!) dolgozik a harminc legnagyobb német konszern valamelyikénél. Ugyanez a lap megírta azt is, hogy a migránsoknak meghirdetett kétezer-ötszáz gyakornoki helyből ötszáz van betöltve.

A német kormányszóvivő nyomban reagált a felettébb kínos hírre, és közölte, hogy igen-igen, de hát a német gazdaság mégsem csak a harminc legnagyobb német konszernből áll, ott vannak még a kis- és középvállalkozások is.

Igen, azok tényleg ott vannak. És a felmérések szerint ezek közül minden tizedik foglalkoztat migránst, jellemzően egyet.

Jó tudni ezeket a számokat. Azért jó tudni, mert ezek a számok hamar zárójelbe teszik az Európai Unió vezetőinek és a jelenlegi német vezetésnek hagymázas látomásait, bicskanyitogató hazugságait. Nevezettek ugyanis egyfolytában azt hangoztatják, hogy az elöregedett Európának óriási szüksége van a migránsokra vérfrissítés céljából (ezt a német igazságügy-miniszter volt szíves közölni), továbbá azért, hogy betöltsék a munkaerőpiaci hiányokat, hogy „legyen, aki megtermeli a nyugdíjakat”. S azt is hallottuk elégszer, hogy a migránsokra fordított pénz gyorsan megtérül, hiszen amint belépnek a munkaerőpiacra, egyszersmind adófizetőkké és fogyasztókká válnak. A Daimler-Benz elnöke körülbelül fél évvel ezelőtt pedig egyenesen így nyilatkozott a migránsokról:

„Mi évek óta erre a fiatal és motivált munkaerőre vártunk.”

Érdemes volt várni! Lám-lám, máris ötvennégy ragadta meg a munka végét, nagyjából másfél millióból. Elmondhatjuk hát, hogy ez remek arány. Sőt, végezhetünk egy kis számítást is. Hiszen éppen most jelentette be idehaza a Gyáriparosok Szövetsége, hogy Magyarországon kétszázötvenezer (250 000!) szakmunkás hiányzik. Nosza! Pótoljuk ezt a hiányt migránsokkal! S végre van kiindulópontunk a számítások elvégzéséhez. Mert ha nagyjából másfél millió migránsból egy év alatt már ötvennégy munkára fogható, akkor… Akkor állítsuk fel az aránypárt:

Ha 1,5 millióból 54, akkor mennyiből 250 000? Keresztbeszorzunk, x-szel szemben lévő taggal osztunk, ugye, ha jól emlékszem. Nos, alig 6,9 milliárd migránst kell befogadnunk, és máris meglesz a 250 000 hiányzó munkáskéz! Vagyis ha beengedjük a Föld nevű bolygó rajtunk kívül élő teljes lakosságát, azonnal meg tudjuk oldani a gyáriparosok minden munkaerő-problémáját. Az a baj, hogy Németországból állítólag lényegesen több munkáskéz hiányzik, úgyhogy mai tudásunk szerint a németeknek a Föld teljes lakosságán túl jelentős számú marslakót is be kell fogadniuk, ha szeretnének maguknak nyugdíjat.

 

Persze, vannak örök elégedetlenkedők, a kákán is csomót keresők, akiknek semmi sem jó. Azok mindjárt felteszik a kérdéseiket arról, hogy ez így nem ráfizetéses-e, mert hát mégiscsak el kell tartanunk a Föld teljes népességét ahhoz, hogy hozzájussunk kétszázötvenezer munkáshoz. (A németeknek ezenfelül még marslakókat is el kellene tartaniuk…) Ez a gondolkodásmód a maradiság csimborasszója. Mert itt van például a másik hír Németországból, ami rávilágít arra, hogy teljesen felesleges emiatt aggódni. Lássuk a hírt:

„Egyre több a szexuális indíttatású támadás a németországi strandokon és fürdőhelyeken, írja a Bild a düsseldorfi rendőrség belső levelezésére hivatkozva.

Egy e-mailben arról tájékoztatták a rendőröket, hogy az utóbbi időben jelentősen megemelkedett a strandokon elkövetett szexuális bűncselekmények száma. A támadásokat általában fiatalokból álló csoportok követik el. A belső levelezésben az is szerepel, hogy »az elkövetők legnagyobb része bevándorló«.

A rendőrség megerősítette, hogy létezik ilyen belső jelentés. A hatóság lépéseket akar tenni annak érdekében, hogy a jövőben jobban tudja azonosítani a tetteseket. Akit elkapnak, arról a helyszínen fényképet kell készíteniük a rendőröknek.

A kölni tömeges nemi erőszak óta több olyan eset is történt Németországban és Ausztriában, amikor az országba menekültek uszodában, fürdőben fiatal lányokat vagy fiúkat molesztáltak.”

Akik ebben a hírben is csak a negatívumokat képesek látni, azok elfeledkeznek a lényegről. Arról, hogy az uszodákban és a strandokon lányainkat (fiainkat) és asszonyainkat megerőszakoló migránsok mindenképpen ott kell legyenek az uszodákban és a strandokon. S hogy ott legyenek, ahhoz jegyet kellett vegyenek. S ha már ott vannak, akkor isznak üdítőt és esznek is valamit, mert nem lehet étlen-szomjan erőszakolni. Vagyis az uszodáinkban és a strandjainkon a lányainkat (fiainkat) és asszonyainkat megerőszakoló migránsok is fogyasztók, és ez jó! A strandokon és uszodákban működő büfétulajdonosok és fagyiárusok mindenképpen nyertesei ennek a bulinak, ehhez pedig igazán el kell tudjunk viselni némi kellemetlenséget. Mint a régi viccben.

Kohn és Grün sétálnak az utcán, és találnak egy friss kutyaszart. Kohn kérdezi Grünt: - Te, Grün, száz dollárért megennéd? – Hát persze…–  És megeszi. Kisvártatva találnak egy másik adag kutyaszart, most Grün teszi fel a kérdést: - És te, Kohn, megennéd száz dollárért? – Hát persze… – És megeszi. Kicsit sétálnak még, akkor megállnak, és így szól Grün: - Te, Kohn, mi végül is tiszta ingyen megettünk egy-egy adag kutyaszart, mi nem vagyunk normálisak! Mire Kohn: - Nem érted a lényeget, Grün. Hát közben generáltunk kétszáz dollár forgalmat!

Nagyjából így állunk most. És már van ötvennégy (54!) keményen dolgozó migránsunk!

Bayer Zsolt – ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Jobbegyenes (2574) Mozi világ (440) Nagyvilág (1306) Politika (1581) Belföld (8) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (518) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Gazdaság (676) Heti lámpás (261) Mondom a magamét (6701) Tereb (142) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>