Ma 2021 július 28. Szabolcs napja van. Holnap Márta, Flóra napja lesz.
Bayer Zsolt: Őszinte érdeklődés

Bayer Zsolt: Őszinte érdeklődés

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Megvettek benneteket kilóra? Vagy túltoltátok a cuccot, és még nem sikerült visszatérni az utazásból?

Tisztelt 444 Szerkesztőség!

Őszinte, tágra nyílt szemekkel érdeklődöm, hogy maradhatott ki nagyszerű, kérlelhetetlenül pártatlan, senki által sem irányított, becsületes lapjukból Botka László vagyona illetve vagyonbevallása?

Ha esetleg nem hallottak volna róla eddig, arról van szó, hogy Botka László elfelejtette beleírni vagyonnyilatkozatába a Rolexét, egynémely ingatlanát, a 25 millás autóját stb.

Ha egy kormánypárti politikus nem írja be vagyonnyilatkozatába a konyhai hokedlit, a maguk őrületesen, hipszteresen, bokorarcúan, elbaszottul és kurvára pártatlan, független, tisztességes lapja haladéktalanul moccan, vezető hírnek feltolják a be nem vallott hokedlit, körüljárják, alaposan, nem kerüli el figyelmüket egyetlen apró részlet sem, megtalálják az összefüggést a be nem vallott hokedli és Orbán Viktor között, majd amikor ez az összefüggés megvan, akkor önök haladéktalanul felkeresik a hokedlit be nem valló kormánypárti politikust, lesből megtámadják, orra alá mikrofont tolnak, és nem eresztik az istennek se, mert a maguk bevállalós, modernül genderesen fiatalos, könyörtelenül harcos őrkutya lapja nem engedheti meg magának, hogy egy politikus ne vallja be a kibaszott hokedlijét.

Éppen ezért érdeklődöm őszinte tisztelettel, nagy, tágra meredt szemekkel, kezeimet tördelve, hogy mi a rongybatekert, búbánatos, nem genderes, hagyományos faszér’ nem toltátok még a mikrofonotokat a Botka László orra alá?

Megvettek benneteket kilóra? Vagy túltoltátok a cuccot, és még nem sikerült visszatérni az utazásból? Akár így, akár úgy, hamar szaladjatok Szegedre, mert ez a csend rá fog égni arra a mindent kiderítünk, mindent megírunk, mert mi aztán tényleg független, nem politika csináló újságírók vagyunk pofátokra!  

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Tereb (138) Sport (729) Egészség (50) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (505) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Mozaik (83) Gazdaság (659) Politika (1578) Történelem (14) Életmód (1) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Nagyvilág (1456) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5454) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Jobbegyenes (2082) Heti lámpás (255) Belföld (6) Kultúra (6) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>