Ma 2023 november 30. András, Andor napja van. Holnap Elza napja lesz.
Bayer Zsolt: Levelet kaptam

Bayer Zsolt: Levelet kaptam

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Ez az érdekes dolog a díjátadón történt.

"Tisztelt Bayer Zsolt!

Azért fordulok Önhöz ebben a témában, mert a korábbi műsorait figyelve úgy érzem, ha eddig tehette, Ön is szurkolt a német válogatottnak és a Bayern Münchennek. Amennyiben ez így van, úgy gondolom, Önnek is fájó, ahogy a szerdai napon viselkedtek velünk, magyarokkal. Én sváb származásom révén egészen kisgyerek korom óta szurkolok ennek a két csapatnak. Lenyűgözött az az akarat és küzdeni tudás, a vereségekből való visszatérések, a mentális erő, ami belőlük áradt. Sajnos a foci is egyre inkább globalizálódik, a korábbi csapatokra egykoron jellemző vonások is egyre inkább egybefolynak. A magyar-német meccsel kapcsolatban sokat gondolkodtam, és igen, fáj, hogy a németek ezt csinálják, akiknek mindig is drukkoltam, és ebbe az egyik személyes kedvencem, Neuer ennyire beleállt, akit személy szerint a valaha volt legjobb kapusnak tartok. A szerdai történések fényében különösen érdekes ez a történet, amit most megosztok Önnel.

A Bayernnek a 2020-as év volt a legsikeresebb szezon. Minden sorozatban, ahol elindultak, nyertek. Az utolsó trófea a klubvilágbajnokság volt, ahol az összes kontinens bajnoka mérkőzik meg egymással. A helyszín Katar volt. A várakozásoknak megfelelően, a Bayern ezt is megnyerte, az érdekes dolog a díjátadón történt.

A kitüntetéseket a katari királyi család valamelyik tagja adta át. A FIFA, az egyenjogúság jegyében női bírókat is delegált az eseményre, akik ilyenkor szintén szoktak emlékplakettet kapni. Sorba jöttek először a bírók, akik a FIFA képviselőjétől megkapták az érmet. Amikor a női bírókhoz értek, az egyik odahúzta őket magához, és magyarázott nekik valamit. Majd elérkeztek a katari királyi család képviselőjéhez, aki - miután a férfiakkal covidosan lepacsizott - a női játékvezetőkről tudomást sem vett, rájuk sem nézett.

Itt látható a videó:]]> ITT]]>

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Életmód (1) Történelem (16) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7237) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (34) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1309) Heti lámpás (279) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Belföld (10) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2719) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Egészség (50) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (531) Vetítő (30) Politika (1581) Nézőpont (1) Gazdaság (693)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>