Ma 2020 szeptember 24. Gellért, Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina, Kende napja lesz.
48f81560b858b254a7c20964bac588ee.jpg

Bayer Zsolt: Orbán Viktor mellett tüntet a francia szélsőjobb

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A francia szélsőjobb új hőse Orbán Viktor lett, tüntetést is szerveznek a magyar miniszterelnök mellett szombaton a párizsi magyar nagykövetségen, szúrta ki a Francia politika blog.

A radikálisan iszlám-ellenes ]]>Riposte-Laïque]]> számolt be arról, hogy Soutien Orban (Támogasd Orbánt) címmel hirdettek tüntetést, amelyre a Nemzeti Frontot, és Franciaország minden szerelmesét várják.

A demonstrációt a ]]>SIEL]]> (Souveraineté, Indépendence et Libertés - Szuverenitás, Függetlenség és Szabadságok) nevű Nemzeti Front-közeli minipárt rendezi.

Egy ember ébredt csak fel Európában, hogy nemet mondjon erre az öngyilkos vállalkozásra, Orbán Viktor

- értékelte a magyar kormányfő menekültpolitikáját a párt. A párt szerint az EU menekültpolitikája nem tükrözi az emberek akaratát, és egyedül Orbán Viktor harcol erősen, hogy megvédje a hazája szuverenitását.

A szervezők azt szeretnék, ha minél többen fejeznék ki Párizsba a tiszteletüket Orbán iránt.” 

Igen. Teljesen nyilvánvaló, hogy ha Orbán mellett tüntetnek, akkor csak a szélsőjobb tüntethet.

Úgyhogy –az indexes Dull Szabolcs faék bonyolultságú világképét szem előtt tartva – most éppen Párizsban tüntet a „szélsőjobb” Orbán mellett.

De Németországban is Orbán arcképével tüntetnek az elmebeteg európai migrációs politika ellen, és Ausztriában is, és mindenhol, ahol megjelenik a horda.

Így lesz lassan egész Európa „szélsőjobboldali”.

Csak még azt nem tudjuk pontosan, mihez képest.

Addig is, míg megtudjuk: Köszönjük a szolidaritást, és még inkább a normális gondolkodást, kedves Orbán mellett tüntető franciák!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt Blogja
]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (652) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (243) Irodalmi kávéház (490) Sport (729) Jobbegyenes (1851) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (171) Mozaik (83) Tereb (140) Autómánia (61) Történelem (14) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (5) Életmód (1) Vetítő (37) Kultúra (6) Nagyvilág (1452) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Mondom a magamét (4808) Szépségápolás (15) Politika (1571)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>