Ma 2020 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Na végre!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Megrugdosták a német bevándorlásellenes párt emberei az ellenük tüntetőket.

Verekedés tört ki a tartományi választási eredményeit ünneplő német Alternatíva Németországnak párt (AfD) egyik müncheni rendezvényén, írja a Die Welt.

 párt müncheni szárnya egy étteremben ünnepelte a mecklenburg-elő-pomerániai tartományi választáson elért sikert, amikor antifasiszta ellentüntetők jelentek meg. Az AfD-sek közül többen kimentek hozzájuk, majd elkezdték rugdosni és verni őket.

A verekedésben részt vett az AfD-hez csatlakozott, jobboldali Chris Ares nevű repper is. Ő a Facebookon azt írta: a szélsőbalosok könnygázspray-vel, botokkal és a kezükben lévő táblákkal akarták megfélemlíteni őket, de aztán fordult a kocka.

Az angol nyelvű 24mmjournalism.com-on olyan kép is látható, amin a repper megpróbál megrúgni egy újságírót.

A bevándorlásellenes párt lett a mecklenburg-elő-pomerániai választásokon a második legnagyobb erő. Az alig három éve alakult szervezet 21 százalékot ért el, ezzel leelőzte Angela Merkel kancellár kereszténydemokratáit.” (Index) 

Ezek a nyomorult, szélsőbalos, anarchista tetvek állandóan keresik a bajt és csinálják a balhét. Verekszenek, balhéznak, állat módjára viselkednek. Máshogy nem is tudnak.

Itt az ideje, hogy megtanítsák mindet kesztyűbe dudálni!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (494) Sport (729) Politika (1571) Titkok és talányok (12) Belföld (5) Tereb (140) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (4947) Autómánia (61) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (171) Mozaik (83) Kultúra (6) Életmód (1) Gazdaság (655) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1452) Jobbegyenes (1912) Heti lámpás (248)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>