Ma 2023 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Bayer Zsolt: Mellár mondja a tutit...

Bayer Zsolt: Mellár mondja a tutit...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
...éppen mikor mit kell.

A 888.hu-ról:

Az MSZP és a többi balos, mérhető támogatottsággal nem rendelkező párt által támogatott Mellár korábban interjút adott a Heti Válasznak. A politikus akkor elmondta, ő márpedig senkit sem fogadna be, sőt keményebben ellenzi a bevándorlást, mint a Fidesz. Mi sem áll távolabb a valóságtól, mint Mellár szavai, hiszen ha mélyebbre túrunk a politikus múltjában láthatjuk, számos korábbi alkalommal érvelt a bevándorlás és a betelepítési kvóta mellett.

Meg kell tanulnunk együtt élni a bevándorlással"

– ezt mondta korábban Mellár Tamás, aki mára már a legnagyobb migránstagadónak tartja magát.

A baloldali pártok pécsi képviselőjelöltje a kvótanépszavazáson az "igen" mellett, azaz a betelepítés támogatása mellett foglalt állást.

A közismerten bevándorláspárti Gyurcsány Ferenc nemrég ismerte be, hogy azért állt le ő és pártja is a határkerítés elleni kirohanásokkal, mert ma már politikai öngyilkosságnak számít azt mondani, hogy lebontanák a kerítést – írja a ]]>Pesti Srácok]]>.

A politikus 2015-ben a Népszavának adott interjújában azt mondta, hogy a 300 milliós USA-ba évente egymillió ember vándorol be és a gazdaság nélkülük nem is tudna magas fordulatszámon működni.

Az 500 milliós Európa hisztériás rohamot kapott félmillió menekülttől. Európának is meg kellene tanulnia együtt élni a bevándorlással, ahogy Amerika megtanulta és hasznot húzott belőle."

– mondta korábban Mellár, aki nem volt tisztában a számokkal, hiszen az általa említett félmillió, az valójában több mint egymillió...

Mellár a Hajdú Online-nak is mondott cifrákat, nekik úgy fogalmazott, hogy a bevándorlók révén kapott fiatal munkaerő javítja az elöregedő nyugati államok demográfiai helyzetét.
A polgároknak egyértelműen ki kell nyilvánítaniuk a szándékukat s ez a mi esetünkben az igen szavazat lehet"

– érvelt amellett Mellár, hogy Brüsszel kötelezően telepítsen be Magyarországra migránsokat.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Történelem (15) Irodalmi kávéház (518) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Heti lámpás (261) Tv fotel (65) Vetítő (30) Nagyvilág (1306) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Gazdaság (676) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6707) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Belföld (8) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2577) Mozaik (83) Tereb (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>