Ma 2022 január 26. Vanda, Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.
Bayer Zsolt: Orbán, a védőbástya

Bayer Zsolt: Orbán, a védőbástya

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nem fogják elhinni, kitől kaptunk támogatást!

A vezető konzervatív román lap szerint Orbán Viktor a keresztény Európa védőbástyája

A vezető román konzervatív napilap, a România Liberă véleménycikke szerint a Magyarországot a jogállamiságtól való állítólagos elhajlással vádoló Soros-Sargentini jelentésről tartott európai parlamenti vita annak emblematikus példájaként marad fenn a jelenkor történelmében, hogy miként változtatható egy vád dicsőséggé a magyar nemzet számára.

Marius Ghilezan publicista az 1877 óta megjelenő]]> nagy tekintélynek örvendő lapban]]> kifejtette: "Orbán Viktor a megtámadott jogán mondott válaszában leckét adott abból, hogy miként változathatók lovaglócsizmává a holland papucsok, vagy miként változhat át zenekarrá a banda, ha jó a karmester."

Véleménye szerint a magyar vezető bársonyos kézzel vágott vissza egy kettős mércék paradigmájába belemerevedett Európának, ahol egyik oldalon a szegények, a másikon a gazdagok állnak.

Orbán nem válaszolt a vádakra. Nem mentegetőzött. Lovagként támadott. Szégyenkezésre kényszerítette a kontinens fejeseit.

Ghilezan szerint: a jelentés sértés a kereszténységet ezer éve védelmező magyar néppel szemben.

Ezt láthatja Manfred Weber, az Európai Bizottság lehetséges jövendőbeli elnöke is, aki nem Magyarország állítólagos kisiklásaira tért ki, hanem a bukaresti tüntetésekkel vágott oda azoknak, akik kihegyezett fülekkel várták Magyarország elítélését és a 7-es cikkely aktiválását, mely amúgy sem fejtette volna ki a hatását, hiszen Lengyelország élt volna a vétójogával.

A vereség győzelemre váltásának taktikája csak a világ nagy államférfijait jellemzi. Strasbourgban újra felemelkedett a budapesti keresztény (Orbán Viktor) szerencsecsillaga. Ügyesség, de ravaszság is kell ahhoz, hogy Chivas Regallá változtasd a barackpálinkát.

A csibész (magyar kormányfő) menetközben borította fel a globalizmus ágyasainak szekerét.

Kapellmeisteri tökéllyel védte meg országát. A saját pályájukon győzte le őket. Egy erős európai család támogatásával menyegzővé változtatta a halotti tort.

Így megy ez, amikor erős vezetőd van - jelentette ki.

Neki nem csörgetik a bilincseket, nem viszik ellene utcákra az ellenállókat, a titkosszolgálatok és Amerika nagykövetsége egyhangúlag azért harcolnak, hogy a Magyar Rapszódia a rekviemmé váljon a langley-i flick-flack után a napjait számoló progresszizmus számára.

Ez egy óriási csata a kereszténység és a brüsszeli bürokraták által támogatott neomarxisták között. Orbán Viktor mindenki másnál hamarabb megtanulta, hogy nem a gyerekeket kell a világ csendőreinek karjai közé vetni, hanem rá kell őket venni, hogy a magyar kottából játszanak.

Nem igaz, hogy csodálatos időket élünk? - teszi fel a kérdést a román publicista.

Megállíthatatlannak tűnik Orbán Viktor felemelkedése - fűzte hozzá.

Ezekben a bohócos és szolgás időkben a román elnök (Klaus Iohannis) Bukaresten olyan románok mögött álló idegen csapatok közötti mérkőzésen bíráskodik, akiknek nincs idejük valódi ügyekkel foglalkozni, mert valaki a felháborodás halálos szellemével töltötte meg az életüket.

Iohannis a Románia természeti forrásokért tervezett tüntetéstől való félelmében a Romexpoba költöztette a csúcstalálkozó (a Három Tenger Kezdeményezés) logisztikáját, attól tartva, hogy a meghívottak esetleg szembetalálhatnák magukat a mély Romániával, a társadalomnak azzal a részével, mely nem akarja megadni magát a szekusos (titkosszolgálati) perverzióknak.

Európa nagy vezetői a fejünk felett fognak alkudozni a gázügyletről, mert nekünk nem honvédő Orbán Viktorunk van, hanem csak magukat ravasznak gondoló balekjaink, akik a hódító Németország házi szolgái - fejtette ki Marius Ghilezan.

A szerző a végén nemzetgyalázásnak minősíti azt, hogy Romániának nincs egy olyan vezetője, mint Orbán Viktor, aki energia-hubbá és regionális biztonságforrássá változtatná az országot, ahogy teszi azt a magyar kormányfő.

Bayer Zsolt

Forrás - ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (14) Politika (1579) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2204) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Belföld (6) Mondom a magamét (5843) Heti lámpás (256) Életmód (1) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (509) Mozaik (83) Nagyvilág (1464) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Tereb (140) Gazdaság (664) Autómánia (61) Egészség (50) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>