Ma 2021 március 05. Adorján, Adrián napja van. Holnap Leonóra, Inez napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Ócska, gyáva, szemét disznók

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Csíkszereda főterén felvonták a székely zászlót, majd a rendőrség csendőri erősítés mellett eltávolította a lobogót.

majd Tőke Ervint, a zászlófelvonás kezdeményezőjét, a Néppárt csíkszeredai polgármesterjelöltjét bekísérte a rendőrségre. A jelenlévő tömeg hangos nemtetszésének adott hangot, amint az elnyomó hatalom kézi vezérelt rendőrsége eltávolította a székelység lobogóját.

Tőke Ervin pénteken nagyobb tömeg jelenlétében a Szabadság téren, hangos taps kíséretében vonta fel a székely lobogót, majd a rendőrség felszólítása ellenére sem vonta azt be, mint fogalmazott érvényes építkezési engedélye van, ezért nem vonja be a zászlót.

Már a zászló felvonása előtt érezhető volt a rendőri , csendőri és titkosszolgálati jelenlét. Mindenkit lefilmeztek a téren még egy iskolás csoportot is, akik a nemrég felavatott Márton Áron szoborcsoportot tekintették meg.

Miután a rendőrség emberei levették a székely zászlót el is kobozta azt. Mikor a levont zászlóval elvonultak a tömeg „Tolvajok” bekiabálással és pfujolással fejezte ki felháborodását.”

És senki, egyetlen percig se gondolja senki, hogy a brüsszeli tetvek emiatt majd tiltakozni, vagy legalább morogni fognak. Ez belefér az EU demokrácia és szabadság képébe. Hiszen csak a magyar kisebbség jogairól van szó. Rohadt gazemberek!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Tv fotel (65) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Gazdaság (657) Alámerült atlantiszom (142) Mondom a magamét (5140) Egészség (50) Kultúra (6) Sport (729) Életmód (1) Jobbegyenes (1974) Politika (1577) Heti lámpás (252) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Belföld (6) Szépségápolás (15) Vetítő (37) Nagyvilág (1454) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (171) Irodalmi kávéház (505) Tereb (140)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>