Ma 2023 december 11. Árpád napja van. Holnap Gabriella napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Australopithecusok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szülők verték meg az egyik tanárt egy pesterzsébeti iskolában.

Dühös szülők mentek be a pesterzsébeti Gyulai István Általános Iskolába az egyik rokonukkal. Az volt a problémájuk, hogy úgy tudták, az egyik tanítónő bántalmazta a gyereküket. Egészen pontosan azzal vádolták a nevelőt, hogy nem segített a gyereküknek, mikor azt két másik diák verte, hanem a tanárnő is beleverte a gyerek fejét az iskola folyosón álló egyik szekrénybe.

Az iskola biztonsági kamerája azonban ilyesmit nem rögzített, és az iskola tanárai azt állítják, hogy az állítólag bántalmazott gyerek előző nap sértetlenül ment haza az anyjával.

Azt viszont rögzítette a kamera, ahogyan a szülők és a velük érkező rokon nekiesnek a tanárnőnek. Először csak perceken át vitatkoztak, de ez odáig fajult, hogy a gyerek anyja a tanár arcába ütött. A tanár erre el akart menni, de az egyik férfi a hajánál fogva visszarántotta. Végül egy másik tanár sietett a kollégája segítségére.

A megtámadott pedagógust ezután sem hagyták békén: utánamentek a tanáriba, ahol az anyuka egy üvegpoharat hajított a tanár felé. Nem találta el, a pohár egy szekrényen tört szilánkosra. A tanárnak ezen kívül valamelyik bántalmazó a térdhajlatába rúgott, ami az iskolaigazgató szerint azonnal bevérzett.

A tanárok hívták a rendőrséget, de a bántalmazók elmenekültek, mire kiértek a járőrök. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást, eddig két embert hallgattak ki gyanúsítottként.

A tanár azt mondta az RTL Híradójának, hogy nem adja fel, marad a pályán, és egyelőre inkább az izgatja, hogy mi lesz a tanítványaival, akik közül vannak olyanok is, akik alig tudnak beszélni, mióta látták, ahogyan verik az oktatójukat.

A pedagógus egyébként kedden vette volna át a 35 éves munkájáért járó elismerést, de a bántalmazás miatt nem tudott ott lenni az átadórendezvényen.” (444) 

Végezzünk el egy érdekes kísérletet: Tegyük fel azt a kérdést, vajon kik lehettek az elkövetők?

Tíz válaszolóból kilenc és fél azt fogja mondani, hogy cigányok. Szörnyű? Persze. Szörnyű. Előítéletesség meg minden.

Aztán megnézi az ember a hírhez tartozó videót, és láss csodát: Tényleg cigányok voltak. Beugrott a suliba az egész falka, hogy elégtételt vegyen egy nem is létező, nem valós sérelemért.

Persze eközben az EU meg az ENSZ meg a nemzetközi bélyeggyűjtő szövetség azzal van elfoglalva, hogy Magyarországon elkülönítve (liberálisul: szegregáltan) tanítják a cigánygyerekeket. Ami persze nem igaz, ahol pedig mégis, ott ez a cigánygyerekek érdekeit szolgálja.

Bezzeg azzal nem foglalkozik senki, miképpen lehetne az iskolákba belátogató, a tanárokat hordába verődve inzultáló, bántalmazó, megverő kibaszott australopithecusokat elkülöníteni (szegregálni).

Pedig kurvára itt lenne az ideje.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Politika (1581) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Jobbegyenes (2724) Kultúra (6) Mondom a magamét (7267) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1309) Belföld (10) Történelem (16) Szépségápolás (15) Tereb (146) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (531) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Flag gondolja (34) Gazdaság (694) Tv fotel (65) Heti lámpás (282) Életmód (1) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>