Ma 2021 október 17. Hedvig napja van. Holnap Lukács napja lesz.
Bayer Zsolt: Nocsak!

Bayer Zsolt: Nocsak!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kiderült, kik vannak a háttérben.

Legfőképpen arra,  hogy ki ill. kik vannak a háttérben Soros mellett, vagy mögött.
És a semleges Svájc is benne van az „üzletben”.
 
Nocsak! 
A "humanitárius" embercsempészek finanszírozásáról.

Ausztriában és Németországban a menekülttáborokat egy svájci cég (OPS) üzemelteti, amelynek a Barcleys Bank a többségi tulajdonosa, ő pedig a Rothschildok fő bankja.
Világszerte hasonló emberek üzemeltetik a(ál)humanitárius és (ál)emberjogi szervezeteket, beleértve Afrikát is.
Egyszerű dolog ez: 
Az (ál)humanitárius szervezetek az államok kormányaitól pénzeket inkasszálnak (beszednek), amiket aztán szétosztanak a "rászorulóknak", akik ezért a pénzért utat vásárolnak Európába, amely utaztatásért kapott pénzt, visszafizetik a "humanitárius" embercsempészeknek.

Európába érkezésük után, az államok ismét fizetnek a "menekültekért", mégpedig a táborokat üzemeltető szervezeteknek.  És mindezért Soros úr - Rothschildék jobbkeze -lobbizik az EU-nál, amely kényszeríti a politikusokat, hogy évente további milliónyi "menekültet" fogadjanak be. A kultúra szétrombolása, (eme új rendszer felállítása mellett), egészen jó üzlet.

(Legjobb az egészben az, hogy az adófizetők fizetik a "menekülteknek" az ideutazásukat, itt-tartózkodásukat, és egyéb olyan előnyöket,  amilyen  szociális  ellátás összegeihez a  helybeliek  nem  juthatnak.)
S  ezeket a pénzeket a bankárok világuralmi csoportja, a Wall Street bűnözői  forgatják,  inkasszálják!!!

Már Izraelben is rájöttek?
A globális káoszért kampányol Soros - állítja a The Jerusalem Post. Az izraeli lap szerint a magyar származású USA-beli milliárdos által támogatott projektek mind egy célt szolgálnak. 
Gyengíteni a nemzeti erőket, a nemzetállamokat, hogy azok ne tudják megvédeni törvényeiket és közösségeik értékeit.

Ösztönözni a migrációt, befolyásolni a választásokat és (a korrupt) újságírókat pénzelni –  a többi között - ezek szerepelnek a Soros György tervei között, egy izraeli lapban megjelent cikk szerint.
A szerző azzal kapcsolatban fogalmazza meg véleményét Sorosról, hogy augusztusban az üzletember által támogatott Nyílt Társadalom Alapítvány dokumentumai közül több, mint 2500 szivárgott ki a világhálón.
 
Az iratokban az is szerepel, hogy a Soros által finanszírozott "civil szervezeteknek" a támogatásért cserébe, mindent meg kell tenniük, hogy Európában megszűnjenek a határellenőrzések. A migránsok visszatoloncolása lehetetlenné váljon, az illegális bevándorlóknak pedig egyre több joguk legyen. 
 
Az akták szerint a milliárdos 2, 2 milliárd forintnak megfelelő összeget szán azoknak a szervezeteknek, amelyek aktívan részt vesznek a migráció sújtotta országok kormányainak a befolyásolásában vagy lejáratásában.
A The Jerusalem Post azt írja, hogy a Soros által támogatott tervek mind egy célt szolgálnak.

A nyugati demokráciákban (és a Közép-Európai országokban is) meggyengíteni a nemzeti erőket, hogy ne tudják megvédeni országuk és közösségeik törvényeit, értékeit. 
 
A cikk szerint, ennek érdekében Soros megpróbálta befolyásolni a 2014-es magyarországi és európai parlamenti választások eredményét.” (Jerusalem Post, MTV Híradó)
Mondjuk mi ezt, évek óta. Most viszont az a jó, hogy a Jerusalem Postra nagyon nehéz lesz azt mondani, amit ránk szoktak ilyenkor. Úgyhogy kíváncsian várjuk, milyen kreatív megoldással rukkolnak elő a Soros által megvásárolt kis csírák, a Magyarországon is működő (ál)civil szervezetek.

Addig is: Sorost nem kéne végre kitiltani? Például mindenhonnan. Csehország és Horvátország már megtette!

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Mozi világ (440) Egészség (50) Irodalmi kávéház (506) Gazdaság (662) Mondom a magamét (5637) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Tereb (138) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (255) Autómánia (61) Életmód (1) Tv fotel (65) Vetítő (30) Jobbegyenes (2129) Politika (1578) Flag gondolja (33) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1463) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Belföld (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>