Ma 2023 szeptember 26. Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.
Bayer Zsolt: Ne pofázz, vallj!

Bayer Zsolt: Ne pofázz, vallj!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Korányi, te g@zember!

Ne terelj, ne pofázz, ne utasíts vissza semmit, hanem valld be, kiktől kaptátok a pénzt! Világos?

Korányi Dávid megszólalt az ellenzék külföldi kampánypénzei ügyében

„A kormánypártok egyre gyakrabban és nyíltabban használják a titkosszolgálatokat politikai céljaik eléréséhez” - állítja Korányi Dávid, az Action for Democracy (AD) elnöke, aki Karácsony Gergely főpolgármester és Bajnai Gordon volt miniszterelnök tanácsadója is volt.

A Nemzeti Információs Központ (NIK) szerdán hozta nyilvánosságra, hogy a korábban ismertté váltnál nagyobb, négymilliárd forintot meghaladó összeget utalt Magyarországra az AD és egy másik, az AD-val azonos célokkal működő svájci alapítvány. A NIK szerint a 2022-es országgyűlési választási kampány idején Magyarországra utalt támogatás a választások befolyásolását szolgálta. Ez szerintük egyértelműen Magyarország szuverenitásának megsértését jelenti, egyúttal felveti a vonatkozó magyar jogszabályok megsértésének gyanúját is.

Korányi közleménye szerint büszke arra, hogy szervezete - több más szervezethez, így az EU-hoz hasonlóan - a magyarországi demokrácia és a jogállamiság védelmét támogatja. Az AD a magyar és az amerikai törvényeket betartva, önállóan, befolyásolástól mentesen végzi munkáját. Politikai pártoknak vagy jelölti kampányoknak soha nem adtak támogatást. Az AD nemcsak Magyarországon, hanem a világon mindenhol aktív, ahol veszélyben látják a demokratikus értékeket.

Korányi visszautasítja, hogy a kormány a titkosszolgálatok mellett az adóhivalt és a rendőrséget is politikai célokra használja.

Forrás: 444.hu

Forrás: B]]>ádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (529) Autómánia (61) Tereb (145) Egészség (50) Gazdaság (689) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Életmód (1) Belföld (10) Politika (1581) Jobbegyenes (2680) Mondom a magamét (7096) Sport (729) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (276) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1309) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Történelem (16) Kultúra (6) Flag gondolja (34)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>