Ma 2023 december 11. Árpád napja van. Holnap Gabriella napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Na végre! ... {Concita}

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Éjszakákon át tartó kétségek, rettegés, hajnali, izzadt, kiabálva ébredések, nyugtalanság és gyötrődés után végre itt a megnyugvás, a bizonyosság!
Végre megpihenhetünk, újra sikerült megoldást találni egy mindannyiunkat kínzó problémára:

„Norvégiában bevezethetik a harmadik nemet

Norvégiában a férfi és női nemek mellett egy harmadik, gendersemleges kategóriát, az úgynevezett hent is bevezethetik, írja a TheLocal. A hent az útlevélben szereplő férfi és nő megjelölés helyett választhatnák a norvég állampolgárok.

A transgender mozgalmak térhódítása miatt egyre gyakrabban merülnek fel hasonló elképzelések, Svédországban 2015 áprilisa óta már létezik is  a harmadik nem, maga a hen kifejezés is tőlük ered. Norvégiában a hen szót továbbá a mindennapi nyelvbe is bevezetik, ez lehetne ugyanis a gendersemleges „ő".

Az elképzelés egyelőre még csak javaslat, de parlament legnagyobb pártja, a Norvég Munkáspárt is támogatja.”(index)

Ugye-ugye! önök is megnyugodtak… Mély levegő, pillák lecsukódnak, épül a szép, új világ. Végre a norvégoknál is van semleges nem, hogy a beteg kretének is meg tudják nevezni magukat. És már az édesanyánkat sem hívhatjuk édesanyánknak, csak terhes személynek. Megy ez…

(És tényleg nem fogják érteni, miért lesznek eltakarítva…)

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Történelem (16) Politika (1581) Mozaik (83) Gazdaság (694) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1309) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (531) Gasztronómia (539) Heti lámpás (282) Belföld (10) Szépségápolás (15) Tereb (146) Vetítő (30) Autómánia (61) Flag gondolja (34) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Mondom a magamét (7267) Sport (729) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2724)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>