Ma 2023 szeptember 28. Vencel napja van. Holnap Mihály napja lesz.
Bayer Zsolt: Na, okoskák?

Bayer Zsolt: Na, okoskák?

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Erről mi a vélemény? Festett hajú kis p@cs a telexnél?

Na, okoskák? Sok kis hazaáruló ázalag? Erről mi a vélemény? Festett hajú kis pöcs a telexnél? Nem kérdeznéd meg az ukrán illetékeseket, mire vártak nyolc hónapig?

Esetleg a Telexnél utána kérdezhettek volna, és akkor megtudják

A magyar államfő részéről kifejezetten barátságos gesztus volt 6 hónapnál hamarabb megadni a hozzájárulást.

„A diplomáciában van egy fontos szabály: amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Novák Katalin köztársasági elnök aláírta az új ukrán nagykövet elfogadó dokumentumát, Sándor Fegyír megkezdheti a munkáját. A Telex a várakoztatásról még ma is ezt írja: »Arról nem tudni, miért telt Novák Katalinnak öt hónapjába aláírni a befogadó nyilatkozatot.«

Esetleg utána kérdezhettek volna, és akkor megtudják. Ahogy nemrég Attila Demko megírta: »Mennyit húzták az időt az ukránok az előző két magyar nagykövetnél? Megmondom: 8 és 6 hónapot.« A magyar államfő részéről kifejezetten barátságos gesztus volt tehát 6 hónapnál hamarabb megadni a hozzájárulást.”

Novák Katalin aláírta: Sándor Fegyir megkezdheti nagyköveti munkáját Budapesten - Mandiner

Az államfő három hónap után szignózta az ukrán diplomata befogadó nyilatkozatát.

 

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Gazdaság (689) Tv fotel (65) Sport (729) Nagyvilág (1309) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Egészség (50) Életmód (1) Belföld (10) Tereb (145) Irodalmi kávéház (529) Flag gondolja (34) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7100) Heti lámpás (276) Jobbegyenes (2682) Mozaik (83) Autómánia (61) Nézőpont (1) Történelem (16)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>