Ma 2023 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
Bayer Zsolt: Na most figyeljetek!

Bayer Zsolt: Na most figyeljetek!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Elég volt, most már tényleg.

Ezzel a cikkel jelentkezett ma a 444 című szabad és független sajtóorgánum, egyenesen Soros valagából:

Izrael nagykövete megdöbbent és aggódik a Figyelő eheti címlapja miatt

Horváth Bence

Az izraeli nagykövetség Facebook-oldalára került fel a bejegyzés, mely szerint Izrael állam nagykövete felhívta a MAZSIHISZ elnökét, Heisler Andrást, hogy kifejezze személyes aggodalmát és megdöbbenését a Figyelő hetilap címlapjával kapcsolatban.

A bejegyzés szerint a "nagykövet elmondta, hogy a címlap nem mulasztotta el, hogy burkolt és szégyenletes célzást tegyen". A nagykövet meggyőződése, hogy mindenkinek el kell határolódnia ettől.

A Figyelő ezen a héten ezzel a címlappal jelent meg:

A Schmidt Mária és Ungár Péter tulajdonában lévő Figyelő a héten közölt hosszabb írást Heisler Andráshoz kapcsolódó pénzügyekről, melyhez ezt a címlapot találták megfelelőnek.

A cikk megszületésének hátterében alighanem az állhat, hogy egyelőre több év várakozás után sem nyílik meg a Sorsok Háza múzeum, elsősorban a Mazsihisz és Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatójának és a Figyelő tulajdonosának vitája miatt. Szeptemberben a kormány átadta a múzeumot egy másik zsidó egyháznak, a chábád irányzatot képviselő EMIH-nek, ami kész a jó együttműködésre Schmidt Máriával. A múzeumot jövőre szeretnék megnyitni.

A múzeum sorsával részletesen foglalkozott pár napja a CNN is, akkor arról írtak, hogy elismert holokausztkutató történészek attól tartanak, hogy a múzeum kicsinyíteni fogja Magyarország szerepét a zsidók deportálásában és üldözésében. Idézik viszont Köves Slomót, az EMIH vezetőjét is, aki szerint ezek az aggodalmak kicsit korainak, tekintve, hogy a kiállítás előkészítése még mindig folyamatban van. A CNN megkereste Schmidt Máriát is, de ő nem akart nyilatkozni. Kovács Zoltán kormányszóvivő a lapnak azt mondta, a Sorsok Háza megnyitásával addig fognak várni, amíg nincs „konszenzus” a kiállításról.

Szeptemberben Robert Rozett, a Jad Vasem múzeum könyvtárának igazgatója, aki a magyarországi holokauszt elismert kutatója, élesen bírálta a koncepciót.

Ez azért különösen izgalmas, mert éppen ma írtam meg a Magyar Időkben, hogy az antiszemitizmusnak vége. Az a mély és beszédes kussolás, ami Szávay produkcióját kísérte a hivatásos antiszemitázók és bérrettegők köreiben, mindennél fényesebben bizonyítja, amit eddig is tudtunk: ezeknek a gazembereknek az antiszemitázás és a zsidók féltése meg a zsidó érzékenység pusztán politikai termék, lózung, ócska, szemét hazudozás.

És lám, Szávay büdös zsidózásának árnyékában, amelyről egy szavuk sem volt, azonnal felfedezték a Figyelő címlapjának „antiszemitizmusát”. Pont, mint a Soros plakátok „antiszemitizmusát”.

Mi pedig állapítsuk meg bátran és jó hangosan itt is: pont le van szarva, hogy ti mitől rettegtek, mit tartotok antiszemitának, és szerintetek ki és mivel sérti meg a zsidók érzékenységét. Ti pont olyanok vagytok, mint a Szávay. Úgyhogy álljatok össze egy laza libasorba, oszt’ sétáljatok el a jó büdös picsába. Elöl mehet a 444, úgy, ahogy van, és nyomában a többi.

Az izraeli nagykövetség pedig vegye már a fáradtságot, és hülye, ostoba és aljas üzenetek helyett mesélje már el, mi a véleménye a büdös zsidózó és a zsidó nőt (állítólag) leütő Szávay István parlamenti mandátumárol? Hm? Erről valamit, gyerekek? Lehet ám releváns ügyekben is megszólalni, nem csak aljas politikai megrendelésekre ugrani. És ha esetleg nem lenne világos: ezt hívják felelős és hiteles magatartásnak, ez a valódi küzdelem az antiszemitizmus ellen. A Figyelővel baszakodni meg egyszerűen hazudozás és aljasság, Soros valagából pofázás, bérrettegés. A 444-nek ez a dolga, ezért fizetik. Meg a többit is. Na de Izrael állam nagykövetsége már csak nem süllyed erre a szintre, hogy a fene egye meg!

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (16) Sport (729) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (531) Tv fotel (65) Egészség (50) Gasztronómia (539) Flag gondolja (34) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Mozi világ (440) Életmód (1) Heti lámpás (281) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Politika (1581) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Belföld (10) Gazdaság (694) Mondom a magamét (7250) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2723) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1309)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>