Ma 2024 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Bayer Zsolt: Mindig is bírtam ezt a palit!

Bayer Zsolt: Mindig is bírtam ezt a palit!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A világhírű színész parádés nyilatkozatot tett.

És mennyire igaza van! "Az antifák korunk fizetett barnaingesei" - tökéletes!

"Hollywoodi filmsztár: Soros sátáni alak és neonáci kollaborátor, aki tönkre akarja tenni a nyugati civilizációt

James Woods hollywoodi filmsztár szerint Soros György milliárdos pénzspekuláns “sátáni” figura és egy neonáci kollaborátor, akinek eltökélt szándéka tönkretenni a nyugati civilizációt.

“Lényegében felbecsülhetetlen annak a mértéke, amivel ez a náci kollaborátor aláássa a nyugati demokráciák stabilitását. Sátáni [egy figura]” – írta a sztár hivatalos Twitter-oldalán.

Múlt héten egy másik kiírásban azzal vádolta meg a milliárdost, hogy ő finanszírozza az amerikai antifa-mozgalmakat is.

Míg a baloldali antifa-mozgalom tagjai antifasisztaként definiálják magukat, nyílt erőszakot alkalmaznak bárki ellen, akit fasisztának, rasszistának vagy jobboldali szélsőségesnek bélyegeznek, és sokakat támadnak meg csupán azért, mert a konzervatív táborhoz tartoznak.

A Life Site cikke felidézi, hogy májusban az antifák megtámadták Faith Goldy kanadai újságírónőt, aki egy bevándorlásellenes tüntetést próbált dokumentálni Quebec tartományban. A maszkot viselő gengszterek lökdösni kezdték a nőt, kiverték a kezéből a telefonját és egy árokba hajították.

Az Egyesült Államokban George W. Bush egykori szövegírója, Marc A. Thiessen azt állapította meg, hogy azok az úgynevezett “antifasiszta” aktivisták, akik békés tüntetőkre támanak, “semmiben nem különböznek a neonáciktól”.

“Tegyük tisztába, kik is a ‘nácik’ Amerikában: az antifák” – írta a Twitteren James Woods. – “Az antifák pedig a Demokrata Párt paramilitáris szárnya, amelyet Soros finanszíroz. Az antifa gengszterek napjaink fizetett barnaingesei”."

Forrás: vilagfigyelo.com

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Tv fotel (65) Autómánia (61) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Gazdaság (709) Heti lámpás (313) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Politika (1582) Sport (729) Egészség (50) Jobbegyenes (2804) Kultúra (9) Életmód (1) Történelem (18) Mondom a magamét (7608) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>