Ma 2021 október 17. Hedvig napja van. Holnap Lukács napja lesz.
Bayer Zsolt: Mennyire megható...

Bayer Zsolt: Mennyire megható...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Esetleg egy hosszú, évekig tartó disznószar diéta? Azt támogatnám!

„Halal-diétát követel az amerikai katonát lelövő iszlamista

A dzsihád nevében gyilkolt, most a vallásszabadság nevében követel speciális diétát. 

Abdulhakim Muhammed 2009-ben egy katonai toborzóállomás mellett lelőtt egy amerikai katonát, egy másikat pedig megsebesített. Tettét beismerte, 2012 óta életfogytiglani börtönböntetését tölti. Az Arkansas Online cikke.

A férfi saját bevallása szerint dzsihádra készült, ezzel kapcsolatban pedig korábban már kifejtette álláspontját: „Háború folyik az iszlám és a muszlimok ellen, és ebben én egyértelműen a muszlimok pártján állok...Az USA-nak meg kell fizetnie a gyilkosságokért, a vérontásért, a nemi erőszakért és a blaszfémiáért, amelyet a vallásunk ellen okozott. Tehát vegyétek ezt egy kis megtorlásnak, de a java még hátravan. Nem ez volt az első, és nem ez lesz az utolsó támadás.”

A támadó azóta már szívesebben beszél a saját jogairól és a vallásszabadságról: most vizsgálják a panaszát, miszerint a vallásszabadságot sérti, hogy nem kap „halal-diétát” a börtönben. Ugyanis Abdulhakim Mohammed szerint csak az adott rítus szerint levágott, növényevő állatok számítanak „halalnak”. A korábban Curtis Bledsoe néven ismert gyilkos nem szeretne a vallása szerint tiltott ételeket fogyasztani – név szerint húsevő állatokat, disznóhúst, nem helyesen levágott állatokat, zselatint, alkoholt, pepszint, mono- és diglicerideket, valamint állati melléktermékeket.

A férfi panaszát már vizsgálja a bíróság, kíváncsian várjuk, sikerül-e orvosolni ezt a súlyos vallásszabadság elleni támadást.” (mandiner) 

Esetleg egy hosszú, évekig tartó disznószar diéta? Azt támogatnám!

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2129) Mozaik (83) Gazdaság (662) Nagyvilág (1463) Egészség (50) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (138) Mondom a magamét (5637) Belföld (6) Kultúra (6) Politika (1578) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Heti lámpás (255) Irodalmi kávéház (506) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>