Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
49aa8e6ca7f9bf8d44e7eb8b371d0159.jpg

Bayer Zsolt: Menekültprogrammal jutnának be a terroristák az államokba

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Az amerikai kongresszus republikánus vezetője szerint az amerikai hírszerzés arra a következtetésre jutott, hogy szélsőséges iszlamisták a menekültprogramot felhasználva igyekeznek bejuttatni embereiket az Egyesült Államokba.

John McCaul erről egy neki készült titkos jelentés részleteit feltárva beszélt.

Az amerikai hírszerzés arra a következtetésre jutott, hogy iszlamista szélsőségesek a menekültprogramot felhasználva próbálják meg embereiket bejuttatatni az Egyesült Államokba – közölte hétfőn Washingtonban John McCaul, a képviselőház hírszerzési bizottságának republikánus párti elnöke a kongresszus munkájáról tudósító The Hill híroldal szerint.

McCaul a Nemzeti Terrorelhárítási Központ (NCTC) egy neki címzett és titkosnak minősített levelének részleteit fedte fel a Nemzeti Védelmi Egyetemen elmondott beszédében. A dokumentum szerint „terrorista kapcsolatokkal bíró személyek az amerikai menekültügyi programot felhasználva megpróbálnak bejutni az Egyesült Államokba”.

A menekültügyi rendszer, mint minden bevándorlási program, sebezhető, felhasználhatják szélsőséges csoportok, amelyek igyekeznek megbízottjaikat Nyugatra juttatni” – hangzott a McCaul által idézett levél, amely kitért arra is, hogy 2010-ben iraki menekültek egy kisebb csoportját terrorizmus vádjával őrizetbe vették.

A Fehér Ház nem erősítette meg

Nem erősítette meg a Fehér Ház John McCaul állítását. Josh Earnest, az elnöki hivatal szóvivője védelmébe vette a menekültek átvilágításának amerikai gyakorlatát, amely rendszerint két évig is eltart. Az Egyesült Államokban kiélezett vita folyik a menekültügyi eljárás megszigorításáról, a képviselőház túlnyomó többséggel novemberben meg is szavazott egy ezt előíró törvénytervezetet. A nyugati országokban nagy nyugtalanságot kelt a 130 halálos áldozatot követelő párizsi, valamint a kaliforniai San Bernardinóban elkövetett, 14 ember halálával járó terrortámadás, és ezekkel összefüggésben a szélsőségesek beszivárgásának lehetősége.

Az amerikai törvényhozás republikánus párti többségének hangadói – de demokrata párti honatyák is – számos alkalommal aggodalmuknak adtak hangot amiatt, hogy az amerikai kormány ebben a pénzügyi évben 10 ezer szíriai menekült befogadását tervezi. A képviselőház a várakozások szerint a héten szavazni fog egy olyan törvénytervezetről is, amely megszigorítaná a beutazást az amerikai vízummentességi program által kedvezményezett 38 ország – köztük Magyarország – állampolgárai számára. John McCaul hétfői értékelése szerint az Iszlám Állam dzsihadista szervezet súlyosabb fenyegetés jelent, mint az al-Kaida valaha, beleértve azt az időszakot is, amikor még Oszama bin Laden irányította.” (]]>MTI, Mandiner) ]]>

Milyen érdekes, mennyire árulkodó kis hír ez!

Mert hogy az amerikai hírszerzés szerint a terroristák a menekültekkel érkeznek majd az országba. Eközben mifelénk, a jó öreg Európában, eszement idióták, önsorsrontó fantaszták, és feketeöves politikai gengszterek egybehangzó állítása szerint nincs összefüggés a migráció és a terrorizmus között, sőt, ilyesmiről beszélni egyenesen bűn.

Közvetlenül azután, hogy kiraktuk a migránsokat és lezártuk a határokat végre, ezektől kell majd megszabadulni. Haladéktalanul!

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blog
]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Belföld (10) Flag gondolja (36) Mondom a magamét (7546) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (705) Heti lámpás (312) Politika (1582) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2788) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Történelem (18) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Mozaik (83) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Autómánia (61) Kultúra (7) Sport (729) Egészség (50) Életmód (1) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>