Ma 2022 október 06. Brúnó, Renáta napja van. Holnap Amália napja lesz.
Bayer Zsolt: Menekültek

Bayer Zsolt: Menekültek

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Meddig tűrik el a németek ezeket a mocskos p@tkányokat?

Hír (index) és ]]>Blogstar]]>:

"Mértéktelen erőszakos túlkapás történt, amelyet nem tűrhetünk el. (...) Ha menedékkérők erőszakos bűncselekményeket követnek el, akkor el kell hagyniuk az országunkat" - mondta Horst Seehofer német belügyminiszter, miután egy csoport menedékkérő a hétvégén válogatás nélkül támadt rá járókelőkre egy bajor városban.

A 44 ezer lakosú Armbergben szombaton délután két afgán, egy iráni és egy szíriai menedékkérő garázdálkodott órákon keresztül. A 17-19 éves fiatalok este fél hét körül a vasútállomáson rúgtak hasba minden ok nélkül egy 13 éves gyereket, nem sokkal később egy 29 éves kertészt ütöttek meg az arcán, írja a Bild.

Az állomás előtti téren ezután egy 17 éves lányt kurváztak le és sértegettek. Amikor a lány barátja ezt szóvá tette, őt is többször megütötték. Szemtanúk szerint ezután egy férfit lökdöstek le egy lépcsőn.

Egy másik 17 éves fiatal azt mondta: a társaságuk egyik tagját "lennigerezték", majd megütötték. A megtámadott fiatalok elfutottak, de utolérték őket, és legalább hármukat megütötték és megrugdosták. Azt a férfit is megütötték, aki a segítségükre akart sietni.

A fiatal menedékkérőkből álló csoport ezután elfutott, de egy közeli utcában még rátámadtak két járókelőre. Ezután fogták el őket a rendőrök, de egyikük ellenállt és közben hangosan gyalázta az egyik rendőrnőt. A csoport tagjait előzetes letartóztatásba helyezték.

Horst Seehofer belügyminiszter, aki egyben a bajor Keresztényszociális Unió (CSU) politikusa is, azt ígérte: javaslatokat dolgoz ki a kormány számára az erőszakos bűncselekményeket elkövető menedékkérők elleni szankciókról.

Az ilyen esetekben a jogállamnak "hajthatatlan keménységről kell tanúbizonyságot tennie", és az eddiginél nagyobb határozottsággal kell eltávolítania az országból a maradásra nem jogosult menedékkérőket - mondta Philipp Amthor CDU-s parlamenti (Bundetsag-) képviselő. (…)”

És igen, már évek óta halljuk, hogy most már aztán jön majd a szigorúság, és majd ki lesznek toloncolva a kitoloncolandók – aztán minden marad a régiben.

De vajon még meddig?

Egészen pontosan feltéve a kérdést: meddig tűrik el például a németek ezeket a mocskos patkányokat?

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (142) Politika (1581) Belföld (8) Történelem (15) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (667) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (260) Vetítő (30) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (514) Egészség (50) Mondom a magamét (6353) Mozi világ (440) Nagyvilág (1464) Jobbegyenes (2434) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Sport (729) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>