Ma 2020 szeptember 26. Jusztina napja van. Holnap Adalbert napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Mekkorát tud változni a világ!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Tyűűűűha, ez már valami!
(febr. 28., 14:56) beleüvöltött a pofánkba a 444 szenzációs híre:

„A FASZÁT MUTOGATTA EGY FLORIDAI STRANDON MAGYARORSZÁG TISZTELETBELI KONZULJA”

Tyűűűűha, ez már valami! – hirtelenkedik ilyenkor az álmoskás olvasó, és belemélyed az írásműbe, melyet Herczeg Márk jegyez, ami eleve izgalmas pillanat, ugyanis ha kevésbé trágárul szeretnénk megfogalmazni a cikk címét, akkor ezt is írhatnánk –

HERCZEG MÁRKOT MUTOGATTA EGY FLORIDAI STRANDON MAGYARORSZÁG TISZTELETBELI KONZULJA

és akkor pontosan ugyanarra gondolt volna mindenki.

Szóval elmerül az ember az írásmű langyos hullámaiban, és megtudja,  a Venice Beachen (Sarasota) a rendőrök „lecsaptak” hat szeméremsértő férfira, köztük a magyar konzulra. A „szatírok a faszukat mutogatták, volt, aki tisztességtelen ajánlatokat tett a fürdőzőknek. Volt köztük olyan, aki csak egy sörös dobozzal takarta el a faszát, magát Gergátzot pedig akkor gyűjtötték be, amikor meztelenül ült egy függőágyban”. Megtudjuk még, hogy Gergácz Istvánt még Hende Csaba nevezte ki 2012-ben tiszteletbeli konzullá, ezt mindenképpen meg kell tudni milyenkor, hogy legyen hová kötni a fasz (szebben mondva a Herczeg Márk) mutogatást.

Tehát összeállt a kép, lefestették nekünk a faszukat lóbáló szatírokat, akik ajánlatokat tesznek, meg sörös dobozba rejtik a faszt, persze csak abban az esetben, ha a sörös doboz már nem rejt egy Herczeg Márkot.

Aztán felvirradt a mai nap (márc. 1., 15:05), és a 444-en finomodott a kín:

„GYANÚTLANUL OLVASGATTA A NEW YORKERT A NUDIZÓ TISZTELETBELI KONZUL, AMIKOR MEGTÖRTÉNT A RAJTAÜTÉS”

Nono, ez azért kevésbé izgi! A cikket Rényi Pál Dániel jegyzi, ő egy derék besúgó család sarja, óvatosabb is, vele inkább egy seggről szóló cikket lehetne finomítani.

És igen, lássuk be, a „nudizó” konzul kevésbé drámai, mint a „faszát mutogató konzul”. És az írásműből kiderül, hogy a konzul úr egy „félhivatalos” nudista strandon töltötte az időt, ahová ki szokott járni a feleségével. Megtudjuk azt is, hogy a konzul úr „csak egy kieső, félreeső helyen szerelte fel a nyugágyát két fa között, felcsapta a New Yorkert, amikor egy férfi odajött mellé. Mint később kiderült, ő csak egy beépített nudistavadász volt.” Szegény konzul még megjegyzi, miszerint "mindenki el tudja képzelni,  hogy oldalról egy függő nyugágyra miként lehet belátni" (tényleg sehogy), majd kicsengeti az 500 dolláros óvadékot, és hazamegy.

Hát, így jutunk el a faszát mutogató, Hende kinevezte, tiszteletbeli konzulból szatírrá váló Gergácz Istvántól a feleségével megszokott, félreeső helyükön, régóta, átláthatatlan nyugágyban nudizó Gergácz Istvánig.

Szóval direkte oda kellett mennie az undercover nyomozónak, hogy belesve a nyugágyba megpillanthassa ott Gergácz István Herczeg Márkját és Rényi Pál Dánieljét.

Szörnyű pillanat lehetett.

Amúgy a floridai rendőröket is irigylem a problémáikért.

A konzul úr pedig nyugodtan konzulkodjon tovább. És kizárólag odahaza vegye elő a húgyfoltos alsóból a nagy Herczeg Márkot…

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Politika (1571) Vetítő (37) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Gazdaság (652) Egészség (50) Mozi világ (440) Nagyvilág (1452) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (4812) Irodalmi kávéház (490) Autómánia (61) Belföld (5) Szépségápolás (15) Heti lámpás (243) Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Kultúra (6) Életmód (1) Jobbegyenes (1853) Mozaik (83) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>