Ma 2023 február 02. Karolina, Aida napja van. Holnap Balázs napja lesz.
Bayer Zsolt: Lewis Hamiltonnak (meg a többinek)

Bayer Zsolt: Lewis Hamiltonnak (meg a többinek)

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nagypapám mondása volt: „Kisfiam, hülyének lenni a legkönnyebb...”

„Tudja Hamilton, ez magának szól most leginkább.

Maga a legkönnyebb utat választotta: BLM-rajongó, együtt halad a fősodorral, imádja a cancel-»kultúrát«, és felült az LMBTQ bűzös, ocsmány, semmibe robogó vonatára. S mindezekből következően ideböfög nekünk valami baromságot, úgy, hogy fogalma sincs semmiről, a vonatkozó törvényt nem olvasta, legfeljebb a The Sun címlapjáról szedi és szedte »ismereteit«.

A maga megnyilvánulása pont annyira releváns, annyira hasznos és értelmes, mintha holnap én indulnék maga helyett a futamon.

Egyszóval: maga a legkönnyebb úton jár. Mert maga hülye.

De ráadásul még ócska, gyáva alak is. Úgyhogy javaslom, legközelebb ne itt vitézkedjen, ahol semmi tétje nincs a dolognak, ahol biztosra mehet, hogy a magához hasonló hülyék és gyávák tapsviharát fogja learatni – ugyan már Hamilton, hát »nem mindegy, milyen szinten vagánykodik az ember«... Javaslom – sőt, követelem, hogy legközelebb Bahreinben legyen már ilyen kurva bátor fiú!

Ott pofázzon bele a helyi homokosokra vonatkozó törvényekbe és szokásjogokba, ne nálunk beszéljen hülyeségeket és ócska hazugságokat a pedofil törvényről, rendben? És szóljon a magához hasonló Vettel haverjának is, hogy Bahreinben tüntessen látványosan szivárványszínű cipellőben, mert ott legalább, na...”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

]]>www.mandiner.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (8) Mozaik (83) Egészség (50) Gasztronómia (539) Tereb (142) Szépségápolás (15) Történelem (15) Politika (1581) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1305) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (516) Vetítő (30) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Tv fotel (65) Heti lámpás (260) Flag gondolja (33) Gazdaság (675) Jobbegyenes (2537) Kultúra (6) Mondom a magamét (6587) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>