Ma 2021 augusztus 01. Boglárka napja van. Holnap Lehel napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Levél Amerikából

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hogyan jutottunk ide?

"Hölgyeim / uraim, tisztelt címzettek!

El kell csevegnünk, mert úgy látom, a liberális média nem juttatja el minden jelentős esemény hírét Európába.

Az Egyesült Államok több nagy városa 5 napja polgárháborúra emlékeztető körülmények között található. Hogy világos legyen, mekkora a problema, itt a legújabb hír: június 1-én Washingtonban helyi idő szerint kb. 1:20-kor Trump elnököt a Fehér Házból egy föld alatti bunkerbe menekítették, mert tüzek égnek a Fehér Ház körül:

A vélemények megoszlanak: vannak média személyiségek, akik úgy gondolják (szeretnék), ha Trump reggelre lemondana, mások azt szeretnék, ha sokkal keményebben lépne fel, és bevetné akár a Nemzeti Gárdát, akár a katonaságot.

Hogyan jutottunk ide?

Május 25-en valamivel est 8 után Minnesota államban, Mineapolis városában egy üzletvezető a rendőrséget hívta, mert szerinte egy vevő hamis pénzzel próbalt fizetni. Amikor az első rendőrkocsi megérkezett, az üzletvezető egy George Floyd nevű emberre mutatott, aki az utca másik oldalán a Mercedesében ült. Kis ellenállással letartóztatták és megbilincselték. Légzési és szv problemákról panaszkodott, mire a rendőrök mentőt hívtak. Egy idő után jajgatni kezdett, és nem volt hajlandó együttműködni a rendőrökkel. A rendőrkocsi mellett földre tepertkék, és egy rendőr kb. 8 percen keresztül a vállára / nyakára térdelt. Kb. 9 perc múlva a hasán fekvő Floyd kimúlt.

Az NBC részletes elemzése, az eredeti videóval, melyet egy utcai biztonsági kamera vett fel, kiegészítve egy utcai járókelő telefonon készitett vidójával, itt látható:

Ez egy tömör, rövid, a valóságnak minden részletében megfelelő elemzés.

Két napra rá a kórbonctan szakember jelentése szerint George Floyd NEM FULLADT MEG, hanem a már évek óta szívbajban szenvedő ember egy szívroham áldozata lett. Ennek ellenére a rendőrt letartóztatták, mert amit tett, minden valószínűség szerint okozta / siettette a szívrohamot.

A fekete "Black Lives Matter" ("Fekete Életek Számítanak") aktivista csoport, melynek első számú financsírozója George Soros, AZONNAL tüntetésekbe kezdett, országszerte. Első sorban a demokrata vezetésű államokban mozgatnak meg HATALMAS tömegeket, s velük együttműkodik az Antifa, akiket szintén George Soros pénzel.

A tömegek gyújtogatnak, rabolnak, üzleteket ürítnek ki, egy videó felvételen látni egy fekete aktivistát, aki HÉT megrakott szekérrel viszi hazafele a lopott árút. Ez már a karácsonyi bevásárlását is elintázte ...

A demokrata HELYI hatóságok magatartása vitatható: a rendőrség intézkedhet, de fegyveres erőszkot nem alkalmazhat, mert szerintük az csak jobban elmérgesítené a helyzetet.
Los Angelesben pl. este 8 után kijárási tilalom van (a tűntetések és garázdálkodás miatt, nem a Covid-19 miat).

Ezért, amikor az egyik feketen negyedben szombat éjjel gyújtogatásra és rablásra került sor, a rendőrség kiszállt, de amikor a tömeg rájuk támadt, visszavonultak, s mindenüket hátrahagyva menekültek. Vasárnap reggel ez maradt utánuk az utcán:

James Woods, a konzervatív Hollywood-i színész, egy Portland (Oregon állam) Louis Vuitton üzlet kirablásáról tett ki egy rövid videót, megjegyezve, semmi nem kiáltja úgy az igazságot, mint designer kézitáskák ...

A teljse cikk ]]>ITT olvasható el!]]>

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Sport (729) Történelem (14) Mozi világ (440) Tereb (138) Egészség (50) Életmód (1) Politika (1578) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Jobbegyenes (2084) Mondom a magamét (5467) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Heti lámpás (255) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Belföld (6) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1456) Gazdaság (659) Irodalmi kávéház (505)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>