Ma 2023 február 07. Tódor, Rómeó napja van. Holnap Aranka napja lesz.
Bayer Zsolt: Lenin fiúk

Bayer Zsolt: Lenin fiúk

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt akarjuk, tényleg?

A történelem újra és újra kiokádja magából a csatorna szennyét, a jakobinusokat, bolsevikokat, nácikat és nyilasokat, Marat, Kun Béla, Adolf és Joszip, a lenin fiúk mindig feltámadnak.

Íme, most Amerikában.

Nézzék ezt a vérszomjas, elborzasztó, rettenetes csürhét. A falkába tömörült, gyáva, félerős senkiket, akik vacsorázó asszonyokat vegzálnak vérszomjasan az eszement „eszméik” nevében, aztán, amikor egyedül maradnak, elmenekülnek valamelyik egyetem safe space-jébe rettegni, valamelyik egyetemre, ahol az idióta „professzoraik” mindezt beléjük nevelték.

Ami zajlik: a középosztály eltüntetése, le- és megtagadása. BLM-csőcselék, a jazz-t rap-re váltó, elállatiasodott, kizárólag erőszakkultuszban létező, agy és lélek nélküli feka falkák meg hozzájuk csapódott lumpenprolik tombolnak megint. Hősük, példaképük egy kibaszott, pitiáner bűnöző, egy terhes asszonyokat kirabló, drogos néger, akinek halálával amúgy kicsit jobb hely lett a világ. Vezéreik pedig a középosztályból érkező, egyetemeken idiótává tett seggfejek, akik történelmet akarnak írni, miközben azt sem tudják eldönteni, fiúk-e vagy kislányok. Felelősséget nem kellett vállalniuk soha, semmiért, nehézségeik nem voltak, jövőképük nincs, végtelenül és örökké jelenidejűek, mint az idegbeteg kamaszok, és nincs esély, hogy valaha felnőjenek.

Falhoz kéne b@szni az összeset, a „professzoraikat” meg eltakarítani végre örökre.

Különben megismétlődik majd minden.

És az sokkal véresebb és iszonyatosabb lesz.

Nézzétek a washingtoni éjszakát!

]]>Így tombol a kulturális forradalom Washington utcáin]]>

A Black Lives Matter mozgalom jobbára fehér aktivistái az amerikai főváros utcáin vonultak, és egy étterem vendégeit kezdték skandálással zaklatni, majd sarokba szorítani azzal, hogy a velük való egyetértés kifejezését, az öklök felemelését követelték a vendégektől. 1) In a scene that played out several times Monday, a Black Lives Matter protest that began in Columbia Heights confronted White diners outside D.C.

Ezt akarjuk, tényleg?

Forrás: ]]>Bádog Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Tereb (142) Történelem (15) Életmód (1) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1305) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6601) Flag gondolja (33) Sport (729) Gazdaság (675) Heti lámpás (260) Egészség (50) Mozaik (83) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (516) Vetítő (30) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2541) Mozi világ (440) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>