Ma 2023 június 04. Bulcsú napja van. Holnap Fatime napja lesz.
Bayer Zsolt: Ki vagy te, Iványi?

Bayer Zsolt: Ki vagy te, Iványi?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nagyszerű érzés lesz eltakarítani benneteket végre.

Mindenekelőtt beszéljünk a tényekről! Ezek szerint a NAV nyomozói kivonultak Iványi Gábor lelkész (?) irodáihoz, hogy ott iratokat foglaljanak le.

A NAV közleménye szerint az intézkedés indokai a következők: 

„[…] a szervezet a gyanú szerint a dolgozóktól 2015 és 2019 között rendszeresen levonta a járulékot, de azt nem fizette be. Az egyesület évek óta törvénytelenül járt el, és ezzel nemcsak a költségvetést, de a saját alkalmazottait is megkárosította.”

„[…] a nyomozás jelenleg rendelkezésére álló adataiból kiderült, hogy 2015 és 2019 között az egyesület a munkavállalóinak a bruttó munkabéréből a személyi jövedelemadó-előleget, a nyugdíjjárulékot, valamint az egészségbiztosítási- és munkaerőpiaci járulékot levonta, de az adóbevallási és adóbefizetési kötelezettségének nem tett eleget. Ezzel nemcsak a költségvetést érhette kár, hanem adott esetben az alkalmazottakat is.”

„[…] A gyanú szerint csaknem 1300 alkalmazott után összességében hárommilliárd forint járulékot nem fizettek meg.

A munkáltató szabályszegésével amellett, hogy veszélybe kerülhet az érintett munkavállalók egészségügyi ellátása, nem fogják megkapni a teljes nyugellátást, függetlenül attól, hogy a nyugdíjjárulékot tőlük levonták. A szervezet többször hivatkozott arra, hogy nem is áll szándékában adót fizetni, indokként pedig az Országgyűlés egy korábbi döntését jelölte meg. 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a hatályos jogszabályok alapján jár el, politikai kérdésekben nem foglal állást. A pénzügyi nyomozók a büntetőeljárásban előírt szabályokat maradéktalanul betartva vizsgálták a szervezetet. „A mai házkutatás során bizonyítékot gyűjtöttek, amelyet az egyesület által összehívott tömeg próbált megakadályozni” – írta az adóhivatal.” (Mandiner)

Laikusként is beláthatjuk: ezek súlyos vádak. Azt pedig még inkább beláthatja bárki, hogy a be nem fizetett járulékok bizony fölöttébb könnyen bizonyíthatók. Nem kell ehhez Sherlock Holmes. Az ilyesminek nyoma van, nyoma marad – feltehetőleg éppen ott, a Dankó utcában.

És ugyan milyen ember az, aki a saját alkalmazottait lopja meg?

Megetetett 1300 hajléktalant Iványi a Dankóban? Igen, minden bizonnyal megetetett. Miből etette meg Iványi a szegényeket? Hát a saját alkalmazottai nyugdíjából és egészségbiztosításából. És fölöttébb ájtatos pofát vágott hozzá.

Ki vagy te, Iványi? Megmondom: nem tudom. Hiszen nem tudod te sem.

Miféle ember vagy te? Szombaton odabiggyeszted a fejedre a sábeszdeklit, hogy zsidó rabbiként összeadd Cseh K.-t a Berggel, aztán lemész a Dankóba, hogy immár keresztény egyházad lelkészeként vághass tovább ájtatos pofát és ne fizess adót.

Ilyen ember vagy te, Iványi. Se zsidó, se keresztény, se rabbi, se lelkész – csak egy ócska, szemforgató, farizeus alak. Aki a dolgozói jövőjéből jótékonykodik.

És éppen ilyenek, hozzád hasonlók, a klónjaid azok, akik odatoszultak a Dankóba, téged „védeni”.

A Kanadában kiképzett és ideküldött Cseh K., az uniós pénzek „bűnszervezetben” összeszedegetője, párja, az ugyanott kiképzett és ideküldött Berg, az USA-ba kiküldött és kiképzett, majd onnan ide visszaküldött Szabó T., meg a hiperpasszív értelmi képességű Karácsony G.

Ti mind ilyenek vagytok.

Egész életetekben nem tettetek semmi jót és hasznosat. Viszont nagyon ájtatos pofát vágtatok hozzá. Persze, csak akkor, amikor éppen nem eltorzult képpel mocskoltátok azokat, akiket gyűlöltök. Vagyis mindenkit és bárkit, akik nem ti vagytok.

Nagyszerű érzés lesz eltakarítani benneteket végre. Egy sorsdöntő szavazásra vagyunk ettől a nagyszerű pillanattól…

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (9) Életmód (1) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Heti lámpás (264) Nagyvilág (1306) Irodalmi kávéház (521) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Tereb (142) Politika (1581) Jobbegyenes (2624) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Autómánia (61) Egészség (50) Sport (729) Történelem (15) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Vetítő (30) Gazdaság (681) Mondom a magamét (6850)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>