Ma 2023 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
b0292374794067badf4b22df0e01f667.jpg

Bayer Zsolt: Kartávolság (1.)

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Frau Angela megmagyarázhatatlan és olthatatlan szeretetet táplál a hiénák iránt. Egy napon be is telepít a házába egy tucatot a nevezett vadállatokból.

Gondosan táplálja és simogatja őket, megkapó és kedves szelfik is készülnek. Aztán egy napon, amikor Frau Angela elmegy otthonról, a hiénák felfalják otthon maradt családtagjait. Gyerekeit, férjét meg a kedves mamát. Frau Angela hazatérve konstatálja a szörnyűséget, illően meg is gyászolja felfalt szeretteit, ám a szomszédok felvetésére, miszerint nem kellene hiénákat befogadnia a házba, igen hevesen reagál. Kikéri magának, hogy bárki összefüggést keressen szerettei szörnyű pusztulása és a hiénák jelenléte között, és aki ilyet tesz, az ostoba, szűk látókörű gazember. Egyszersmind meg is ragadja az alkalmat Frau Angela, hogy felszólítsa szomszédjait, a sok felesleges és káros akadékoskodás helyett ők is fogadjanak be hiénákat. Családja szörnyű pusztulásából pedig egyetlen következtetést lehet és szabad levonni, mégpedig ezt, hogy nem gondozták megfelelően és elég szeretettel a hiénákat, úgyhogy ezen a fronton további erőfeszítésekre van szükség.

Ez ma a valóság Európában.

Kölnben ezer, Hamburgban és Stuttgartban „mindössze” néhány tucat állat inzultálta a német nőket, lányokat és asszonyokat. Mindjárt az elején szögezzük le: migránsok voltak. Észak-afrikai, arab állatok. Megannyi hiéna. Ezt a nyilvánvaló tényeken túl onnan lehet tudni teljes bizonyossággal, hogy illetékes politikusok továbbá a német sajtó és a német rendőrség össze-vissza hazudozott és hazudozik az egészről. „Nincs bizonyíték rá, hogy az elkövetők migránsok voltak” – hazudja a németek és a világ képébe a kölni polgármester asszony, miközben pontosan tudja, hogy de, igen, azok voltak, és azt is tudja, hogy mindenki tudja. A rendőrség megpróbálja eltussolni az egészet, a sajtó pedig kussol, ameddig csak kussolhat, aztán bocsánatot kér, és „rossz döntésre hivatkozik”. Ismerjük ezt. Ugyanígy próbálják eltussolni Svédországban évek óta a migránsok által elkövetett erőszaktételeket, mint ahogyan Finnországban is, ahová épp csak megérkeztek ezek az állatok, és máris nekiálltak megerőszakolni a finn lányokat. És mindenhol ugyanaz a penetráns, velejéig rothadt duma: „Nem akarjuk élezni a feszültséget”, és „Nincs is összefüggés az erőszak és a migránsok megjelenése között”.

Nyugaton már nem csak véleményszabadság, de tényszabadság sincs. A német sajtó szabadabb és tisztességesebb volt a diktatúrák alatt is. És nincsen pusztítóbb, öngyilkosabb diktatúra a politikai korrektség diktatúrájánál. Nincsenek átkozottabb és pusztítóbb rohadékok égen-földön, mint ezek a bevándorláspárti, liberális disznók, Európa sírásói.

Az európai baloldal és a liberálisok, a Schultz-, Juncker- és Verhofstadt-féle nyomorult gazemberek vallásosan hiszik, hogy Európa minden baját az Európai Egyesült Államok megteremtésével lehet orvosolni. Ehhez viszont fel kell számolni a nemzetállamokat. A felszámolás legjobb módja pedig, ha az ötszázmilliós Európába betelepítünk ötvenmillió migránst, és azokat egy kvótarendszer szerint szétosztjuk mindenhová. Azok majd megoldják ezt a dolgot. Többek között így, ahogy látjuk már most. És Frau Angela, akit vagy zsarolnak valamivel, vagy csak gyáva, vagy egyszerűen elment a maradék esze is, ehhez asszisztál.

Az európai társadalmak ezt persze nem akarják. Éppen ezért rettegésben kell tartani őket. A recept egyszerű, és ugyanolyan, mint volt a szovjet Vörös Hadseregben: a cél az, hogy katonáink jobban rettegjenek saját tisztjeiktől, mint az ellenségtől. Mert csak így lehet ráhajtani őket az aknamezőre is akár. Igen, most is ez a cél. Hogy az európai polgár jobban rettegjen az igazság kimondásától, mint attól, hogy megerőszakolják a lányát, anyját, feleségét, húgát, mint attól, hogy elemésztik a megszokott világát, kultúráját, mint attól, hogy kirabolják, lelövik, vagy felrobbantják alatta kedvenc kávézóját.

S hogy miképpen lehet ezt elérni?

Nos, erről szól ma az életünk.

Ez a véleményterror, a politikai korrektség elmebaja, a mindent elborító hazugság és idiotizmus valódi célja. És ezért van pofája a kölni polgármester asszonynak a történtek után azt tanácsolni a német nőknek, hogyha el akarják kerülni a hasonló támadásokat, akkor „tartsanak kartávolságot az idegenektől, és maradjanak egy csoportban az utcán”.

„Tartsatok kartávolságot a hiénáktól, akiket viszont egyre növekvő számban telepítünk közétek!” – ez ma az európai politikai fősodor jó tanácsa.

És mindez csak a mindannyiunkat fenyegető, külső és belső terror felszíne.

folytatjuk...

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (145) Gazdaság (689) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Irodalmi kávéház (530) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Életmód (1) Autómánia (61) Nagyvilág (1309) Mondom a magamét (7110) Mozaik (83) Mozi világ (440) Sport (729) Heti lámpás (276) Belföld (10) Jobbegyenes (2685) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Történelem (16) Flag gondolja (34) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>