Ma 2020 január 24. Timót napja van. Holnap Pál napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Feslés, bimbadzás

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kifeslik, kibimbadzik a világ az index olvasása közben.

Az úgy van, hogy képernyő kétharmadán Rovó Atesz beszámolóját olvashatjuk, ezt:

„Zászlórúddal koccolták fejbe az Együtt képviselőjét

Jól van az Együtt XVI. kerületi önkormányzati képviselője és választókerületi elnöke, Vajda Zoltán, akit zászlórúddal vertek fejbe a nemzeti ünnepen. A rendőrség hivatalból eljárást indított az elkövető ellen, írta közleményében az Együtt.

A tömeg… (Fotó: index)

Azt is írták, hogy "a sérülés ellenére az Együtt továbbra sem ül fel semmiféle provokációnak a Fidesz részéről, akik közpénzen fenntartott önkormányzati buszokkal és focicsapatok buszaival szállították szimpatizánsaikat a nemzeti ünnepre, és akik tettlegesen is próbálták bántalmazni az Orbán Viktor ellen tiltakozó tömeget." A párt köszöni a rendőrök és mentők együttműködését.”

Tehát akkor itt van egyfelől a buszokkal szállított, odahurcolt, megvett, lekenyerezett, megvesztegetett, lélektelen, mameluk tömeg, az a húszezer dula nulla, aki elment meghallgatni a miniszterelnököt, és velük szemben pedig felsorakozik a magát provokálni nem hagyó(!) és tiltakozó magyar nép, a „tömeg”.

Közvetlenül e mellett a „beszámoló” mellett, a képernyő jobb egyharmadán pedig a következőket olvashatjuk:

„ÖSSZEFOGLALÓ

Orbán Viktor és Tarlós István beszéde alatt  néhány tucat ember fütyült a Nemzeti Múzeumnál tartott állami ünnepségen. A tiltakozást Juhász Péter az Együtt elnöke szervezte.”

Véreim! Veszélyben a hon! A rendes, igaz magyarok gyülekezete, a „tömeg” néhány tucat emberből áll mindössze!

Hogy fogja így Juhász Péter és az Együtt leváltani a „diktátort”?

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (42) Nagyvilág (1443) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (171) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Gazdaság (634) Mozi világ (440) Vetítő (37) Heti lámpás (227) Tereb (139) Flag gondolja (33) Egészség (50) Autómánia (61) Mondom a magamét (4255) Belföld (5) Irodalmi kávéház (477) Kultúra (4) Gasztronómia (539) Történelem (13) Szépségápolás (15) Politika (1571) Jobbegyenes (1669)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>