Ma 2024 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Bayer Zsolt: Jámbor hazudik

Bayer Zsolt: Jámbor hazudik

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Először is: teljes szolidaritás Deák Dani mellett!

Másodszor: Jámbor hazudik, amikor arról beszél, hogy az “erőszak semmilyen formáját nem támogatják”.

A Mérce című szennylapja és a hozzá kapcsolódó többi szélsőbalos portál, a Tett meg a Rednews semmi mást nem tesz, mint az erőszakot propagálja és erőszakra szólítja fel agyhalott, Lenin-fiú híveit, a csőcseléket.

Úgyhogy Jámbor, te gyáva szemétláda, ne hazudozz, hanem vállald a saját és elvtársaid tetteinek következményeit!

]]>
Életveszélyes fenyegetést kapott Deák Dániel. A politikai elemző a Facebook-oldalán azt írta: a délelőttöt a rendőrségen töltötte, illetve a rendőrség is kiszállt a lakásába. 

A szélsőbalos Jámbor András fémjelezte Szikra Mozgalom egyik antifa rajongója ugyanis azt írta az oldalamra, hogy csőbombát rejtett el a lakásomba, ami állítása szerint öt és fél óra múlva felrobban. 

„A tűzszerészek szerencsére nem találtak robbanóanyagot a lakásomban, ugyanakkor ez az eset is jól jelzi: a balliberális politikusok már olyan szinten felhergelték a követőiket, hogy ilyen életveszélyes fenyegetéseket is megengednek maguknak” – mutatott rá, jelezve: az eset egy nappal azután történt, hogy egy új oldalt kellett indítania, mivel a Bite Zsolt-ügy miatt korlátozták a korábbi Facebook-oldalát. „El akartak hallgattatni, de nem hagytam magam, új oldalt indítottam. Most pedig, hogy elindult az új oldalam, jött ez a halálos fenyegetés” – írta az elemző.

 

Az elemző később arról is beszámolt, hogy elfogták a rendőrök azt, aki ma halálosan megfenyegette őt. Mint írta a közösslgi odalán: A Telex.hu megkeresésére a rendőrség megerősítette, hogy átvizsgálták a lakását. Közveszéllyel fenyegetés miatt indítottak nyomozást.

Jámbor András a Facebook-oldalán reagált a hírre. Mint írta, szeretné mély együttérzésemet kifejezni Deák Dánielnek, akit egy kommentben azzal fenyegettek meg, hogy csőbombát robbantanak a házában, szerencsére bombát nem találtak. Hozzátette: „Deák a fenyegetéssel engem és a Szikra Mozgalmat vádolta meg. Szögezzük le: mi soha nem tennénk ilyet, hiszen nem támogatjuk az erőszak semmilyen formáját.”

Borítókép: Deák Dániel (Forrás: Facebook)

Forrás: Magyar Nemzet

Forrás: Bádog - Bayer Zsolt - blogja]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Kultúra (9) Egészség (50) Életmód (1) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (313) Sport (729) Vetítő (30) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Politika (1582) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Belföld (11) Mondom a magamét (7603) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Flag gondolja (36) Történelem (18) Jobbegyenes (2804) Tereb (146) Gazdaság (709)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>