Ma 2022 október 06. Brúnó, Renáta napja van. Holnap Amália napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Intim testrészek

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Dilettáns és ráadásul lopott is...
Azt se felejtsük ki az RTL vonatkozó “műsorának” emlegetésekor, hogy az RTL vezetői éppen ezen intim testrészek nagy rajongói...

Az RTL Klub gagyi műsorát végre feljelentették

Az M1 aktuális csatorna Híradójában közölték: „meztelenül, intim testrészeiket alig takarva táncoló férfiak” voltak láthatók az RTL Klub saját ötlete alapján készült műsorban, a Szenzációs Négyes című produkcióban, amely vasárnap este főműsoridőben debütált a csatornán.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a műsor az RTL Klubon ennek ellenére 12-es korhatár-besorolást kapott, vagyis az ennél idősebb gyerekek már megnézhették.

Dilettáns és ráadásul lopott is a műsor

Alapvetően a műsor valójában az I Can Do That című televíziós licencnek a koppintása. A licencet a TV2 vette meg, és rövidesen új, nagyszabású show-műsort indít Csak show és más semmi címmel, az RTL-nek ezért volt fontos hirtelen összefércelnie egy iszonyatosan gyenge és botrányos hamisítványt.

]]>műsorba]]> bezsúfoltak mindent, amit innen-onnan össze lehetett lopkodni, nemcsak az I Can Do That, hanem a Sztárban Sztár, a Nagy Duett, illetve még a Viasaton Sikítófrász címmel vetített Killer Karaoke különböző elemei is könnyen felismerhetők voltak.

Bekamuzták, hogy élő

Az adásról minden fronton azt állították, hogy élő. Ezzel vezették fel az esti Híradóban is, Istenes Bence is többször elmondta, hogy élő lesz a produkció, és eljátszották, hogy a stáb éppen az utolsó simításokat végzi a stúdióban – miközben az egészet felvételről vetítették - írja az Origo.

Bejelentést tett a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) is.

Király Nóra, a szervezet elnöke szerint felháborító, hogy a kisgyerekek és a családok által az egyik leginkább nézett műsorsávban az RTL Klub egy „szeméremsértés határait súroló” műsort adott le. Az RTL Klub olyan tartalmat sugárzott, amely káros hatással van a gyerekek szellemi fejlődésére, és reményét fejezte ki, hogy a csatorna a jövőben nem ad le ehhez hasonló műsorokat.

A Híradó megkereste az RTL Klubot, hogy megkérdezzék, mivel indokolják a jelenetet, valamint hogy szerintük a részlet belefér-e a 12-es korhatár-besorolásba, továbbá hogy a nézők a jövőben számíthatnak-e hasonló jelenetekre a csatornán.

Az RTL Klub szerint „semmi olyan nem látszódott, ami egy nyári, balatoni hőség kapcsán készült Híradó-tudósításban ne lehetne benne”. Szerintük „a testrészek takarva voltak, tehát nem látszódott semmi”.

]]>https://888.hu/article-az-rtl-klub-gagyi-musorat-vegre-feljelentettek]]>

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Mondom a magamét (6353) Belföld (8) Történelem (15) Irodalmi kávéház (514) Mozaik (83) Heti lámpás (260) Tv fotel (65) Politika (1581) Nagyvilág (1464) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Gazdaság (667) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2434) Életmód (1) Sport (729) Vetítő (30) Tereb (142) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>