Ma 2021 december 07. Ambrus napja van. Holnap Mária napja lesz.
Bayer Zsolt: Ilyen nincs!

Bayer Zsolt: Ilyen nincs!

Flag

Szöveg méret

3
Átlag: 3 (1 szavazat)
…És mégis van…

Olvassák el, mivel van elfoglalva Tusk. Alább a link, ahol az egész cikket elolvashatják, de előbb kiemelek belőle néhány fontosabb részletet.

„A V4NA szerint Donald Tusk az Európai Néppárt elnöke rendkívüli videokonferenciára hívta a párt elnökségét.

Egy a nevének elhallgatását kérő EPP-s vezető a V4NA-rendelkezésére bocsátotta a levelet, melyben Tusk a főbb tárgyalandó kérdéseket vázolja.” 

Eddig minden tiszta! Most figyeljenek: 

„A pártelnök kezdeményezte, egyeztessenek arról is, hogy az unió miként tud keményebben fellépni az EU koronavírus-járvány kapcsán tanúsított tétlenkedését és késlekedését kritizáló megnyilvánulásokkal szemben.

És így bár levelében elismeri, hogy az unió tétlenül nézte az eseményeket, míg Kína és Oroszország a tagállamok segítségére sietett. Tusk ebben annak a veszélyét látja, hogy míg az EU nem tett semmit, addig Kína és Oroszország egy későbbi politikai haszonszerzésre használják fel.

Tusk ugyancsak javaslatot tett arra, hogy a Néppárt elnöksége foglalkozzon az egyes tagállamok járványkezelés kapcsán meghozott rendkívüli jogi intézkedéseinek értékelésével.” 

Vagyis: Tusk elismeri, hogy

1.: az EU nem csinált semmit

2.: fel akar lépni azok ellen, akik ezt szóvá teszik

3.: elismeri, hogy az oroszok meg a kínaiak nyújtottak segítséget

4.: azzal akar foglalkozni, hogy vizsgálják egyes országok rendkívüli jogrendjét 

(Tusk eredeti, angol nyelvű levele benne van a cikkben, lehet ellenőrizni a fentieket!) 

Ennyit Tuskról, ennyit a Néppártról, ennyit az EU-ról.

A teljes írás pedig itt:

]]>Donald Tusk elismeri, hogy az EU tétlenül nézte a járványt, de ideológiai alapon támadná azokat, akik ezt szóvá teszik]]>

A V4NA szerint Donald Tusk az Európai Néppárt elnöke rendkívüli videokonferenciára hívta a párt elnökségét. Egy a nevének elhallgatását kérő EPP-s vezető a V4NA-rendelkezésére bocsátotta a levelet, melyben Tusk a főbb tárgyalandó kérdéseket vázolja.

A pártelnök kezdeményezte, egyeztessenek arról is, hogy az unió miként tud keményebben fellépni az EU koronavírus-járvány kapcsán tanúsított tétlenkedését és késlekedését [...]

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Mondom a magamét (5741) Vetítő (30) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (509) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (663) Sport (729) Egészség (50) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2167) Politika (1578) Történelem (14) Szépségápolás (15) Heti lámpás (255) Tereb (138) Mozaik (83) Nagyvilág (1463) Belföld (6) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>