Ma 2022 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Bayer Zsolt: Hitler ilyen sajtót képzelt magának

Bayer Zsolt: Hitler ilyen sajtót képzelt magának

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A mai német sajtóhoz képest Hitler és Sztálin sajtója egy kócos, liberális kis kupleráj volt.

És ezek a mocskos,  szemét, aljas gazemberek oktatnak minket demokráciáról meg jogállamról meg szabad médiáról...

Hej! Német “közszolgálat”! Köpjetek fel a levegőbe, álljatok alá, aztán hevenyészett sorba állva menjetek el a picsába. Annak végre lenne össztársadalmi hatása...

Bestiális gyilkosságok sokkolták a német közvéleményt az elmúlt héten. Előbb Frankfurtban lökte vonat alá anyát és nyolc éves fiát – utóbbit megölve – egy eritreai migráns, majd Stuttgartban fényes nappal, a nyílt utcán végezte ki egy jordániai palesztin férfi (aki a kedvezőbb szociális juttatások miatt szírnek ]]>hazudta magát]]>). A két hír, közte az utóbb eset is bejárta a teljes világsajtót, mindenütt kiemelten tálalták a történteket.

Ki nem találnák, hol nem foglalkoztak vele. A német közszolgálati médiában, sem az ARD, sem a ZDF műsoraiban nem tűnt fel.

A német ]]>Stern]]> magazin végül kérdéssel fordult az ARD televíziós csatornához, hogy ha a New York Times is nagy terjedelemben számolt be a brutális gyilkosságról, melyről sokkoló videófelvételek keringenek az interneten, akkor a német közszolgálat miért nem tájékoztatta nézőit minderről.

És megjött a válasz! Mivel a hatóságok szerint ez egy személyes indíttatású bűncselekmény volt, így nincs „össztársadalmi relevanciája” annak, hogy járókelők tucatjai szeme előtt talpig véresen, egy karddal levágja embertársa kezét, és halálra szurkálja őt a magát szírnek hazudó 28 éves férfi, ezért azzal szerintük nem is kell foglalkozni.

Szép válasz. Talán emlékszünk még rá, 2015]]> legcsúnyább]]> német szava a Lügenpresse (hazugsajtó) volt. Egy évre rá érkezett a ]]>beismerés]]>, hogy migrációs ügyben bizony a fősodratú német sajtó is Lügenpresseként viselkedett.

És akkor tegyük hozzá mindehhez azokat a szélsőségesen manipulatív és hazug anyagokat, amelyeket különösen a migrációs válság kapcsán ontanak magukból ezek a sajtótermékek Magyarországról, vagy Orbán Viktorról.

Éppen ma, kedden este ]]>tervezik]]> az újabb nagyszabású „riportot” a magyar migrációs politikáról bemutatni.

Már előre izgulunk, vajon milyen „tényfeltáró” anyagot sikerült megint kiizzadniuk magukból. Valószínűleg pont annyira hiteleset, mint ahogy a stuttgarti gyilkosságot kezelték. (Magyar Nemzet)

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (8) Sport (729) Nagyvilág (1464) Vetítő (30) Mondom a magamét (6347) Jobbegyenes (2431) Autómánia (61) Tereb (142) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (514) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Heti lámpás (260) Életmód (1) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Politika (1581) Egészség (50) Kultúra (6) Gazdaság (667) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>