Ma 2021 december 03. Ferenc napja van. Holnap Borbála, Barbara napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Hírek a csodás Nyugatról

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Olykor utat tör magának a józan ész is a „multikulti” meg a „nyitott társadalom” kocsonyás, zselés közegén keresztül.

Nézzünk előbb egy németországi hírt, ott mégiscsak nehéz rasszizmust kiáltani, olykor viszont utat tör magának a józan ész is a „multikulti” meg a „nyitott társadalom” kocsonyás, zselés közegén keresztül.

Íme, a 888.hu híre április 25-én: „Eddig bírták: korlátozni fogják a migránsok számát a német iskolákban. A németországi gimnáziumi tanárok országos szakszervezete (DPhV) szerint 35 százalékban kellene maximalizálni a bevándorló családból származó tanulók arányát a német iskolák osztályaiban. Heinz-Peter Meidinger, az érdekképviselet vezetője német hírportálokon hétfőn idézett nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy 35 százaléknál nagyobb arány integrációs gondokhoz és a tanulók képességeitől elmaradó teljesítményhez vezet.”

Azonban a 35 százalék nem merev határ, hanem csupán irányadó érték, amely a bevándorló származású tanulók integrációjáról végzett kutatásokból vezethető le – tette hozzá. Hangsúlyozta, hogy a szakszervezet támogatja a szövetségi oktatási és kutatási miniszter, Johanna Wanka kezdeményezését a migráns tanulók számának korlátozásáról.

Egyben sürgeti, hogy a – tartományi hatáskörbe tartozó – közoktatásért felelős politikai testületekben kezdődjék meg a munka egy hatékony, rugalmas rendszer bevezetéséről. Heinz-Peter Meidinger aláhúzta, hogy az ügyről szakmai vitát kell folytatni, és nem szabad engedni, hogy azzal a pártok a közelgő választási kampányban visszaéljenek. Johanna Wanka egy hétvégi lapinterjúban kiemelte, hogy az osztályokban kiegyensúlyozott arányokat kell teremteni a német és a bevándorló tanulók között.

A regionális különbségek igen nagyok, ezért nem lehet az egész országban egységes szabályozást, merev kvótarendszert bevezetni, de gondoskodni kell arról, hogy ne legyenek osztályok, ahol a migránsok magas aránya miatt nem elsősorban németül, hanem az anyanyelvükön beszélnek egymással a tanulók, mert az ilyen környezet hátráltatja a társadalmi beilleszkedést és boldogulást – fejtette ki a miniszter.

A szövetségi statisztikai hivatal (Destatis) legutóbbi adatai szerint Németországban 17,1 millió migrációs hátterű – bevándorló vagy bevándorló családból származó – ember élt 2015-ben, ami a lakosság 21 százalékát jelenti – ez egyben történelmi csúcs is.A 888 fele, a 444 erről nem írt, ami nem csoda, ezt legalább olyan problémás lett volna feldolgozniuk, mint a német antifáknak azt a pillanatot, amikor kedvenc migránsaik Essenben „Heil Hitler!” kiáltásokkal tüntettek, és megígérték a zsidóknak, hogy meg fognak halni.

Egy rendes antifa meg anarchista meg szélsőbalos ifjú ilyenkor feloldhatatlan dilemma elé kerül, ugyanis identitásának, súlyosan beteg világképének elengedhetetlen része, hogy az „idegen szép”, és hogy mindenkit be kell fogadni. Ugyanakkor egy rendes német antifa eleve gyűlöli önmagát, amiért német, és a rasszizmus egyetlen formáját tartja megengedhetőnek, sőt kívánatosnak, a németség utálatát, ugyanis súlyosan beteg világképe szerint aki német, az eleve náci, és ez alól nincs felmentés. És ez a szépen felépített elmebetegség kap súlyos és feldolgozhatatlan pofont, amikor iszlamista migránsok ígérik be a zsidók kiirtását és éltetik Hitlert, mert ilyenkor egy rendes német antifának egyszerűen meg kellene tagadnia súlyosan beteg lelkének legalább egyik felét.

Nos, pontosan ilyen képtelen helyzetbe kerül egy 444-es Soros- és szexmunkás, amikor olyasmi hír érkezik, mint ez itt Németországból. Még hogy egy osztályban nem lehet több, mint 35 százaléknyi migráns! Ez az open society nyílt megtagadása! Nem, egy rendes 444-es szexmunkás ilyesmit meg sem hallhat! Ezért aztán a 444 gyorsan keresett egy másik hírt, íme: „Megbírságoltak egy francia polgármestert, mert arról beszélt, hogy túl sok a muszlim gyerek az iskolákban. Franciaországban 2000 euróra büntették dél-franciaországi Béziers szélsőjobboldali polgármesterét, mert tavaly szeptember 1-jén arról írt a Twitteren, hogy túl sok a muszlim gyerek az iskolákban.

Robert Ménard, a Nemzeti Front politikusa pedig az LCI tévének arról beszélt, hogy a városában van olyan osztály, ahol a tanulók 91 százaléka muszlim, ami »nyilvánvalóan problémát jelent«, és »a toleranciának is van határa«. Később a politikus azzal védekezett, hogy ez nem értékítélet volt, csak le akarta írni, milyen a helyzet Béziers-ben. Csakhogy a francia törvények szigorúan tiltják, hogy az állampolgárok etnikai vagy vallási hovatartozásáról adatokat gyűjtsenek. Miután egy antirasszista csoport feljelentette, a párizsi bíróság több mint 1800 euró megfizetésére büntette, valamint még 1000 euró perköltséget is meg kell fizetnie. Ménard fellebbezni fog a döntés ellen.”

Na, akkor most az van, hogy Ménard polgármestert el kell küldeni Németországba egy tanulmányútra, a német illetékeseket pedig Béziers-be kell küldeni, megvizsgálandó, miért hihetetlenül nagy öröm és boldogság mégis, ha egy osztályban 91 százalék a migri meg a muszlim.

Egy hónap tanulmányút után egy közös dolgozatban kifejtik, hogy akkor most 35 vagy 91 százalék, hogy az őshonos európai keresztény fehér rassz el tudja végre dönteni, milyen tempóban szeretné feladni civilizációját, kultúráját, identitását, vallását – mert a 91 százalékos tempó így elsőre, hirtelen kissé gyorsnak tűnik.
Bár ez valószínűleg már rasszizmus.

Baye Zsolt - ]]>www.magyaridok.hu]]>

Hozzászólások

Béla
2017-04-29 07:24
Magyarország pedig jelen állapotában úgy néz ki, hogy magyar ember még ezeken a fórumokon sem szólalhat meg, Orbán és Bayer mellett. A belső szerkesztőségeikben, vagy automata ellenőrzéseikben, a 888. vagy a flag. magazin is, soroságensek tevékenysége miatt, KIZÁRÓLAG A MAGYAROKAT VÉDŐ HOZZÁSZÓLÁSOKAT TÖRLI. Ugyanez történt évekkel ezelőtt a Magyar Nemzet oldalain, a magyar hozzászólót sietve törölték el, majd belépni sem engedték. Már jóval nyílt pálfordulásuk előtt tudtam róluk, hogy valójában komcsik és sorosok lettek. Szikrázóan szellemes lehet Bayer, de érdemben mi nem tudunk többé hozzászólni, vagy a Fidesz vezetéséhez. Elvágták a szabad közlekedést, a véleményeket, vagy csak magunkat látjuk, vagy törölnek minket sietve. Pedig jó lenne, ha hallgatna a Fidesz propagandagépezetének vezetője, ránk. S magyar lenne, vagy figyelne arra, hogy antimagyarok ne tudják a jövőben szabotálni, segíteni akaró sorainkat.. S segítségkérésünket! SOHA ILYEN SAJTÓELNYOMÁS NEM VOLT, MINT MA. De, nem a kormány teszi ezt, hanem az ellenzéknek hazudott magyarországi ellenségeink tudatos szervezése ez. S hatalomgyakorlása. Mintha nem a Fidesz lenne hatalmon! A facebook-on tiltva vagyunk, vagy elszigetelve, vagy láthatatlanul. A LÁTSZAT AZONBAN az, hogy egyre nő és nő a Fideszt szapulók köre, s mi már mivel nem élünk, nem tudunk ellenük mondani a jövőben. Nem engedik ezt. Azt hittem, hogy Orbánt meg kell védenem az országlakossággal szemben, s elmondani az Igazat, kiállni mellette. Meg is tettem. Mi történt? Sietve törölték soraimat, melyben egyetlen egy rossz szó, nem hangzott el, a 888. oldalán talán a gépi rendszer, a népességfogyás a kádár szóra törölteti az embert. Vagy talán Fekete Gyula neve lett tabu, magyar oldalon is? Leírtam, nincsenek migránsok, ne használjuk ezt a kifejezést, mert félrevezető, s önkéntes tisztelőny, a sorstalanokkal vívott végzetes sakkjátszmánkban..Töröltek. Orbánnak győznie kell a következő választáson. Ehhez valódi erejének megfelelő médiumarány kellene, az országosan fogható tv és rádió csatornákon.
Béla
2017-04-29 07:36
Teljesen a cikkhez kapcsolódik! Sietve kell hozni egy jó törvényt, hogy végre megszüntetjük a piszidumára való hivatkozással történt moderációkat, mindenki szabadon mondhatja el GONDOLATAIT, bármilyen fórumon, vagy hullámhosszon, következmények nélkül. Mi történik ma? Pár ostoba gazember, vagy cselédlelkű korlátolt, feljelenti a neki nem tetszőt. S az ártatlant fogják törölni sietve, a névtelen feljelentők örömére. Normális ez? Csak a névvel vállalt közszereplőt illetné meg, a nyilvános bélyeg, feljelentő, vagy rendszeres feljelentő, ez lenne a jogos állandó jelzője. Neki. Helyette mi történik? Azt törlik, aki mondani akart valamit, vagy tudott valamit. Aki sunyi senki,igazodó ravaszka, annak persze semmi baja.. Miért hagyja a Fidesz, Bayer vagy akár a Bencsikék, hogy ilyen aránytalan legyen a médiumok felülete, s a látszat, a magyar kormány kárára billenjen el? Az első ok, hogy nem profik még mindig, s elbizakodottan nem akarják, vagy tudják észrevenni, mi az elemi kötelességük a Szabadság ügyében. Második lehetőség, rosszabb. A soros írja a forgatókönyvet, ez az egész színház, s mindenáron veszíteni akarnak Orbánék, csak egyenlőre nem tudnak, miattunk. Ezért törölnek, s leszünk zavaró tényezők, akadékok számukra. Erre is van esély, sajnos, ha Orbán ciprasz lesz, akkor ez volt a forgatókönyve.
Béla
2017-04-29 07:45
Akármi is lesz, Ma Orbán a legnagyobb, politikusnak, embernek, s egészen példátlanul s egyedi módon, bátran mondott ellene az EU-nak szemtől szembe. Magányos harcát, talán a nagy angol a kilépő Farage értette meg a legjobban. Nagyon jó érzés volt, Orbán szereplését látni, s soha ilyen közel nem érezte magát az ember a kormányhoz. Ez is furcsa csoda, kádárék miatt az államot és a kormány szereplőit csak aljas csibészeknek tudtuk eddig. Puskás Öcsi, vagy Albert Flóri fénykorában rúgott ilyen gólokat, s játszott olyan jól, mint most Magyarország legjobbja, Orbán Viktor. Amikor ezt leírom, nekem kell félnem, törölni fogják! Az, hogy minek nevez a károgó ellenségek szurkolótábora, régen nem érdekel. Ami azonban borzongató, hogy lehet saját oldalamon lévő, nekem személyes levelekben hízelkedő kérte kivégzésemet, s törlésemet, s kívánja halálomat. Sajnos még az is benne van a pakliban, hogy maga Bayer töröltet, mert már egészen mások a céljaik. Ez nem biztos, hogy üldöztetési mánia. Sajnos. EZ AZONBAN SEMMIT NEM VÁLTOZTAT AZON A TÉNYEN, hogy az annyira hevesen támadott Orbán, messze-messze a legjobb, a legtehetségesebb az EU politikusai között. Magányos nagy harcát, bátor kiállását, csak a taplószívű ellenzéknek hazudott gazemberek gyülekezete nem akarja s tudja észrevenni. Ez megint furcsa dolog, nem merem néven nevezni őket, mert talán megint sietve találnak ürügyet arra, hogy töröljenek. ITT IS!!!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Életmód (1) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1463) Mozaik (83) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Tv fotel (65) Politika (1578) Jobbegyenes (2164) Gazdaság (662) Történelem (14) Kultúra (6) Mondom a magamét (5729) Mozi világ (440) Tereb (138) Heti lámpás (255) Irodalmi kávéház (508)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>