Ma 2023 január 31. Marcella napja van. Holnap Ignác napja lesz.
Bayer Zsolt: Hír és komment

Bayer Zsolt: Hír és komment

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)

A gazemberek egyszer még felelni fognak. Olvassák el!

A hír rövid és szomorú (és sajnos megszokott):

„Késes támadás Párizsnál, az elkövetőt lelőtték

A francia hatóságok még nem kezelik terrortámadásként az eseményt.”

A hír folyománya, hogy az elkövető állítólag robbanómellényt viselt.

Jön a komment:

Önök szerint nem elképesztően ciki és idegesítő, hogy akárhány ilyen történik, mindig ott van elsőként a kötelező vörös farok: A hatóságok nem kezelik terrortámadásként az eseményt.

Vajon kit néznek ezek hülyének? Valószínűleg mindenkit. Pontosan olyan az egész, mint egy Pravda vezércikk 1974-ben. És olyan jó lenne minden alkalommal, még melegében megkérdezni tőlük, az illetékes elvtársaktól: ha egy arab vagy feka Allahu akbart üvöltözve éppen emberekre ront, akkor ti mi a jó édesanyátokként kezelitek az eseményt?

Persze, tudjuk a választ. Úgyhogy felesleges kérdezni bármit is. Inkább nézze meg mindenki, mit műveltek ennek a frissen agyonlőtt „nem terroristának” a haverjai a nyugati nagyvárosokban szilveszter éjjel. Tényleg nézzék meg, érdemes. Jó tudni, mivé lett a „művelt” nyugat. Jó tudni, mivé lett az, ahová a „létező szocializmus” rettenetes évtizedeiben oly’ nagyon vágyakoztunk.

Vége van…

És ezért a végért egyszer még felelni fognak. Azok a gazemberek, akik soha nem kezelik terrortámadásként az eseményt. És azok a gazemberek, akik ezt utasításba adták nekik. És azok a gazemberek, akik az utasítást kiadóknak kiadták az utasítást. És ez utóbbiaknak legalább tudjuk a nevét. Az összesnek. Ezek a nevek fenn fognak maradni. Mint minden gazemberé, aki kultúrákat, civilizációkat tett tönkre.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (6583) Jobbegyenes (2536) Gazdaság (675) Mozi világ (440) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Életmód (1) Gasztronómia (539) Politika (1581) Tereb (142) Egészség (50) Sport (729) Heti lámpás (260) Vetítő (30) Mozaik (83) Nagyvilág (1305) Történelem (15) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (8) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (516) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>