Ma 2021 október 24. Salamon napja van. Holnap Blanka, Bianka napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Herczeg Márk a végbélnyílás alakú Herczeg Márk

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hatalmas magyar győzelem: egy óriási, seggkúp alakú Szent Koronával hatoltunk be a szlovák légtérbe!!444!!!

]]>Elvesztettük ugyan a Sámándobot]]>, de mit nyertünk helyette!

]]>Osztrák humoristák]]> és ]]>Thürmer Gyula]]> sem tudtak volna olyat kihozni a Szent Koronából (vagy legalábbis a képmásából, amit ]]>a Jobbik ugyanúgy elítél]]>), mint a ]]>Szent Korona Ballon]]> feltalálói, akik egy seggkúp, vagy esetleg buttplug – de legalábbis kevésbé korona – alakú, bérelhető Szent Korona-hőlégballont eregetnek a légtérben. Márciusban Ópusztaszeren szállt fel a Csoda, Fankadeli Youtube-csatornáján debütált:

De a látszat ellenére nem magyarellenes uszításról van szó. A hőlégballonok és a Szent Korona szerelmese, Mede Ferenc felvidéki vállalkozó ]]>a leírás szerint]]> így jutott el a gigaprojektig:

„A Szent Koronáról szerzett ismeretei olyan mély hatással voltak rá, hogy úgy gondolta, hogy ez olyan méltó megjelenítése lehet az »égből alászálló« Magyar Szent Koronának, amely hűen tükrözi annak szakrális és felsőbb mivoltát, illetve annak eredetmítoszát.”

Az oldalon az is szerepel, hogy: „A Szent Korona Ballon nem másolat! Jelkép, és mint olyan a magyar megmaradást és kárpát-medencei összetartozást hivatott kihangsúlyozni. Megjelenése az »égen« a Magyar Szent Korona fontosságára kívánja felhívni a figyelmet a mai rohanó és szakralitását vesztett ember mindennapjaiban.”

Vasárnap pedig a szlovákok is megtudhatták, milyen a magyarok istene, mert a Szent Korona Ballon Egyházasbástból Fülekre megtette az első szlovákiai útját:

]]>Franciaországot lefingó óriási angliai segg]]> óta nem láttam ilyen hazafias húzást, őszintén mondom, hogy le a kalappal!” (444) 

Fenti mű Herczeg Márk műve.

Ő az, aki szerint L. Simon beszéde miatt nem ment el a török nagykövet Tatára, sőt, több diplomata is lemondta a részvételt.

Ő az, aki egész életében csak hazudott.

 Ő egy végbélnyílás. Boldogan befogad „kólásüveget, gyertyát, répát, banánt”, de sokat adnék érte, ha egyszer egy ilyen hőlégballon alakú kúpot erőltetne bele végre valaki. Úgy is, mint seggkúp alakú Szent Koronát...

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (6) Tv fotel (65) Kultúra (6) Heti lámpás (255) Történelem (14) Politika (1578) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Nagyvilág (1463) Irodalmi kávéház (506) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Mondom a magamét (5656) Egészség (50) Jobbegyenes (2133) Mozaik (83) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Tereb (138) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (662) Mozi világ (440) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>