Ma 2023 január 31. Marcella napja van. Holnap Ignác napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Házi kuszkusz

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Miután a szír merénylő felrobbantotta magát a tömegben a hátizsákjában lévő bombával, a bajor belügyminiszter első mondata így hangzott: még vizsgaljuk, vajon öngyilkos akart-e lenni, vagy másokat is meg akart ölni... Igen, ez világos.

Ez tényleg alapos vizsgálatot igényel. Manapság, ha egy arab felrobbantja magát nagy tömegben egy házi bombával, mindenképpen ki kell vizsgálni, vajon ölni akart, vagy csak meghalni. Ha ez a szír geci bevett volna egy csomo gyógyszert, és bezárkózott volna a fürdőszobájába, a bajor belügyminiszterben valőszinűleg felmerült volna a gyanú, hogy esetleg merénylet elkövetésére készült.

És azt a lehetőséget meg sem vizsgáltuk, hogy esetleg a hátizsákjában levő kuszkusz sütő alkalmatossága robbant-e fel, mert meg akarta vendégelni friss koszttal a zenei fesztiválra gyülekező kedves német fiatalokat. Továbbá még egy lehetőseget kene megvizsgálni: vajon ez a kretén fasz alkalmas-e bajor belügyminiszternek, vagy meg kéne hempergetni szurokban és tollban, és elkergetni a picsába.

Utána pedig kikiáltani a Bayerische Freistaatot, és elkezdeni rendet tenni. Érdemes lenne ezzel is foglalkozni.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Nagyvilág (1305) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (8) Gazdaság (675) Kultúra (6) Történelem (15) Jobbegyenes (2536) Egészség (50) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Mondom a magamét (6583) Tereb (142) Életmód (1) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Sport (729) Heti lámpás (260) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (516) Vetítő (30) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>