Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
Bayer Zsolt: Ha ez igaz...

Bayer Zsolt: Ha ez igaz...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Fogalmam sincs, igaz-e mindaz, ami alább olvasható. De ha igen, akkor tényleg vége a világnak.

Az írás itt jelent meg: ]]>https://magyarkozosseg.net/nyomtalanul-eltunt-19-lany-a-manchesteri-robbantas-helyszinerol-senki-nem-talalja-oket-a-kormany-hallgat/]]>]]> ]]>- olvassák el önök is.

„Nyomtalanul eltünt 19 lány a manchesteri robbantás helyszínéről, senki nem találja őket. A kormány hallgat

22 halott maradt a manchesteri robbantás után a koncerthelyszín padlóján, ám a rendőrség hivatalos bejelentése szerint 19 fiatal lány el is tűnt. Kérdés, hogy hová? Ha meghaltak volna, megtalálták volna a holttestüket. Borzalmas robbanás volt ugyan, de azért teljesen nem szoktak eltűnni az áldozatok egy ilyen eset után. Ha egy vagy két túlélő sokkos állapotban eltévedt, az még érthető lenne, de őket is megtalálták volna egy idő után egy nagyvárosban. Ha sebesülten kórházban lennének, akkor nem kezelnék őket eltűntként. Hová lett tehát 19 tizenéves lány, akikről egyetlen szót sem ír a fősodratú média, csupán a rendőrségi közlemény említette őket, és kétségbeesett szüleik próbálják őket megtalálni Facebookon, Twitteren, Tumblren és más közösségi oldalakon?

A választ azonban valószínűleg éppen a fősodratú médiában kell keresnünk, noha nem akarják az orrunkra kötni. A merénylet után számos vadliberális sajtóorgánum rögtön a “béke vallása” védelmére kelt, felhívta a figyelmet az “általánosítás” és a “gyűlöletkeltés” veszélyeire (bla-bla, tudjuk), és bizonyítandó, hogy a muzulmánok igenis jó emberek, mindenhol olvashattunk arról, hogy a robbantás éjszakáján a taxisok ingyen szállították haza a túlélőket, köztük pedig számos muszlim is volt.

Valóban nagyon kedves gesztus, és most ne is foglalkozzunk a liberális “logikával” miszerint tizenévesek felrobbantását tökéletesen jóvá is teszi néhány ingyen fuvar. Csakhogy már a merénylet másnapján lebukott a Cosmopolitan magazin, amely weboldalán fényképet közölt egy ilyen önfeláldozó “muszlim taxisról”. A képen azonban egy turbánt viselő indiai szikh férfi volt látható. Pár órával azután, hogy az álhírt közölték a magazin weboldalán, az eredeti kép készítője is közölte Twitter folyamán a valóságot: nem tévedésről van szó, ő még kifejezetten a férfi szikh származását említve tette közzé a képet, majd a Cosmopolitan szerkesztősége engedélyt kért az újraközlésre, és ök már mint muszlimot mutatták be.

Számos kritikus gondolkodású netizen erre hevesen keresni kezdte, találnak-e bárhol bármilyen fényképet, közlést, első kézből származó beszámolót a túlélőket szállító, önzetlen muszlimokról. Sehol semmi, egyetlen kép sem, mindenhol csak ezt a muszlimnak kinevezett szikhet mutogatják. Abban viszont számos szemtanú beszámolója egyezik, hogy valóban taxik érkeztek a helyszínre éppen a robbanás után, és a sikoltozva, pánikban menekülő fiatal lányok közül többet is autójukba invitáltak, majd elhajtottak velük.

Vajon miért nem készített senki képet ezekről a taxisokról? Hiszen a liberálisok számára óriási propagandaértéke volna, ha mégiscsak előkerülne egy-két Ahmed vagy Mohamed, akik a kegyetlen terrorcselekmény után segítséget nyújtottak a túlélőknek. De nincsenek ilyenek. Mondhatnánk, persze, mert biztosan nem voltak semmiféle taxisok, az egészet csak a liberális média találta ki, és azzal a szikh férfival példálóznak, remélve, hogy senki nem veszi észre a trükköt. Csakhogy…

Csakhogy megbízható beszámolók tucatjai értenek egyet, hogy ezek a taxik ott voltak, és kétségtelen, hogy a rendőrség is 19 eltűnt lányt keres. Abban az országban, ahol tucatszám működnek a muszlim szexrabszolga-hálózatok, és még csak nem is mernek fellépni ellenük, mert az “rasszizmus” lenne. Ezek után vajon mi hangzott el a Downing Street 10 alatt zárt ajtók mögött tartott kormánykonferencián? Mi a valódi oka annak, hogy a kormány a teljes hadiállapotot megelőző legmagasabb terrorkészültséget rendelte el, riadóztatták a hadsereget, és felkészültek arra, hogy a rendőrség közrendvédelmi feladatait katonák vegyék át?

Ilyen intézkedésekre akkor szokott szükség lenni, ha a rendőrségnek minden erejét mozgósítania kell valamilyen operatív célra. A katonák nem rendőrök, és bár forgalmat irányítani vagy zsebtolvajt elfogni ők is tudnak, nem erre valók. Mi lehet az a cél, ami miatt Anglia összes mozdítható rendőrét csatasorba kellett állítani, és amiről a nagyközönség nem tudhat semmit?

Nyilvánvalóan az, hogy a manchesteri robbantás egy hatalmas és jól szervezett terrorhálózat műve, nem pedig egy vagy két magányos elkövetőé. Nem csak felrobbantottak 19 ártatlan fiatal lányt, hanem cinikusan kigondolva arra is volt gondjuk, hogy a helyszínről menekülő, megzavarodott tömegből kiemeljenek némi “friss húst” a hálózataik számára. Ez a 19 lány nem a zűrzavarban tévedt el, nem a városban kóvályog valahol. Biztosak lehetünk benne, hogy megkötözve hevernek egy pincében valahol, és gusztustalan, bűzlő betolakodók erőszakoskodnak velük.

A brit kormány nem beszélhet erről a közvéleménynek, mert abból lázadás lenne. Manchesterben már így is felgyújtottak egy-két muszlim boltot, ami csak apróbetűs hír volt néhány weboldalon, de ettől még megtörtént. Ha híre menne, hogy a lányokat szexrabszolgaként rabolták el, a radikálisabb angolok, akiknek még számít valamit hazájuk, nekiesnének a muszlimoknak, és megtörténne az, amitől a liberálisok a legjobban rettegnek. Odalenne sok évtizednyi agymosás, butítás, politikai korrektség. Mindenki ezt a 19 lányt keresné, és egyesek minden eszközt bevetnének.

Célszerűbb, ha hallgatnak erről az egészről. A rendőrség is jobban tudja végezni a dolgát, ha viszonylagos nyugalom van. Ha meg is lesznek ezek a szerencsétlen lányok, síri csend lesz róla. Nem fogják mutogatni őket a tévében, sőt, valószínűleg még meg is fenyegetik őket, hogy hallgassanak. Talán évek, évtizedek múlva fogjuk hallani a “manchesteri 19” borzalmas történeteit, ha majd egyszer, már középkorú nőként, megtörik a hallgatást és feltárják az igazságot. De akkor már Európában valószínűleg igen ritka lesz a fehér ember.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Hozzászólások

Béla
2017-05-29 08:03
Most amikor Bayert majd feljelentik a kocsisistvánok álhírterjesztésért, s a facebook majd ezt a maradék 14 hozzászólást is törli, ja bocs, a liberális maradhat, tehát kb. 13 megy a levesbe. Jómagam a facebook-t nem akarom, talán még mindig nem is tudnám használni. Jó ha tudjuk, a kádár rendszert nem a Fidesz, nem Orbán, sem Bayer hozta vissza, hanem azok, akik szájkosártörvényt akarnak elfogadtatni, s mivel minden pénz náluk van, már most ők döntik el, a marxista figyelők, ki mit írhat, üzenhet, oszthat meg. Egy egészen kis lépés választ el attól minket, hogy még a mobiltelefonon is egy hang megszakítja a kapcsolatot, Önök nem polkorrekt beszélgetést folytattak, ezért két hónapig nem használhatják telefonjaikat,stb. Az is benne van a pakliban, hogy ez tényleg álhír, s maguk a liberálisok terjesztették, vetődjön egyszer lepkére Bayer is, mintha tamásgáspármiklós lenne. Egyik olvasó nem fogta még a fel, nyugaton már nincsen szabad sajtó, ott már kádárizmus van, s emlékezzünk. Még verik a mellüket is merkelék s tettestársaik, böszmék rá, hogy ott, nincsen már többé szabad sajtó, ők döntik el, mi látszik a felületen, s mi az, amit az átlag halandó megoszthat másokkal, s mi nem az. Kádár alatt nem létezett bűnözés, a szocialista emberek , a haladó népi erők, a munkásosztály vezetésével meneteltek a kommunizmus felé. Legfeljebb a felvonulók kérték műsorában bazsalygott a mindenkori moldoványiákos ügyeletes elégedettje, minden szép volt, minden jó, mindennel nagyon meg voltak elégedve. Mint horn, d-209 és gyurcsánylibások idején, mindig dübörög a gazdaság s nagy a jólét. S álhírek azok, melyek mást mondanának. A „szabad sajtó” a marxizmusban annyit jelentett, hogy a Fáklya és a Munkásőr újságok eléghetetlen anyagból készültek, ne tudja őket az egyszeri nép, még fenéktörlésre sem használni. Ha pár magyar író emberként és magyarként mert szólani,például a végzetes gyermektelenségünk, az állandóvá intézményesült lopások s a korrupciók ellen, a kádár korban, még válasz lehetőséget sem kaptak. S akik idézték soraikat az ügyeletes akkor polkorrekt lapokban, tehát a népszabadságban, vagy a Nők lapjában, vagy a mindig áruló, majdnem mindig áruló magyarnemzetben, el sem olvasták azt, amit szapultak, csak részeket ragadtak ki, s félre válaszolgattak. Álhír lett így azonnal, hogy majd a nyolcvanas évektől végzetes fogyásnak fog indulni a magyar, ez a hatvanas években rémhírterjesztésnek minősült. Az oly haladó, oly csodás nyugat, az EU vezető országai, mivel marxisták lettek, most érkeztek meg sikeresen a kádári hatvanas évekbe. Ha valaki leírta, hogy még sem normális dolog, hogy 1962-ben a magyar világelső lett gyermektelenségben, akkori szagemberek sietve cáfolták ezt, s nyugtatgatták a közvéleményt. Nacionalista képzelgő, sötétben bujkáló ellenforradalmár, antimarxista az, aki ilyet mond, vagy írt le. ...
Béla
2017-05-29 08:24
„A brit kormány nem beszélhet erről a közvéleménynek,” „Célszerűbb, ha hallgatnak erről az egészről.” Nos, merkeléknél már alkalmazzák is az új módit, az új törvényt Szólni sem lehet többé róluk, s aki leírja, vagy terjeszti, börtönéveket kap érte. megint naiv és idealista, ami szép dolog egyébként, Bayer és Lovas is. Hiszen a jobboldal sokkal gyengébb, mint ők jósolták régebben, óriási tévedés azt hinni, hogy a macroni francia, vagy a degenerált angol marxistává vált átlag ember, képes lenne az ellenállásra, ha a széles közvélemény megtudná, a valóságot. a 19 lány története annyit sem nyom a latba, mint a magyar gályarab prédikátorok rabszolga sorsa annak idején. Ahogy nálunk most alig gyűlt össze kétmillió aláírás s visszajelzés, az átlag angol semmivel sem jobb, mint a magyar országlakos. Sőt. Más kérdés, mennyi szavazatot gyűjtene össze a gyurcsány soros oldal, hogy legyenek itt migránsok. Vegyük észre az átlag feminin férfiak, azaz a toleráns marxista liberálisok, semmit nem tudnak csinálni. Impotensek. Teljesen tehetetlenek, tiltakozgatni tudnak, tüntizni, de nyugodtan végig nézik, szerelmüket az orruk előtt hogyan gyalázza, az erős muszlim férfi, a vad vágy, és az őszinte ösztön. Miközben a „haladó” magyarországi ellenzék Orbánékat vádolja illiberális tettekkel, s elnyomással, sajtókorlátozással. Ezeket csak ők követték el valójában, s ez a napi gyakorlat, a „megvalósult szocializmusban”, a Szovjetunióban, ja: Európa- unióban is. Az „európai” átlag férfi amikor lélekben beleegyezett abba, hogy asszonya nem otthon a családi tűzhelyet őrzi, s közös fészküket gondozza, neveli gyermekeit, akkor kasztrálta ki magát örökre, s kannibál lett, önző, impotens, mindenféle értelemben. Amikor az átlag nyafog, kevés a fizetése, s tartja a markát, s elvárja párja, asszonya, gyermekei anyja menjen el foglalkoztatottnak, legyen lehajtott fejű rabszolga, alkalmazott. Abban a pillanatban gyakorlatilag is a marxisták stricijévé vált azonnal! EZ UGYANIS A KÁDÁR KOR, előtte már a szovjet, s a JÓLÉTI TÁRSADALMAK A NYUGAT nagy trükkje. Marx, a kommonista Shylock nagy módszere…Kádár a hatvanas évek közepére elérte a nők 18 százalékról 98 százalékra már foglalkoztatottak, nincsenek otthon, nincsenek többé fészkeik. ..
Béla
2017-05-29 09:13
S ezért téved Bayer, amikor azt hiszi, az átlag bármit tud tenni. Az európai s a magyar átlag a legszegényebb ma a világon, az emberiség legalja! Hiszen nincsen családja, nincsenek gyermekei. Nem Afrika a szegény, ahol az átlagéletkor 15 év, Afrika fiatal vad és győztes. A muszlim nem szegény, hanem gazdag. A hazai cigányság győztes hódító, igazi túlélő, felsőbbrendű, mint a marxista átlag magyar. Orbán, Áder, Kövér vagy Lázár a legőszintébb hiheti, ők mindent megtesznek a magyar családokért, ez sajnos semmit nem fog érni. Miért? Mert CSAK AZ A CSALÁD, AHOL A NŐ, AZ ANYA OTTHONÁBAN ÉL S DOLGOZIK. A többi, nos, az valami más. Nézzük a tényeket! A gazdagok, a potensek megtehetik, hogy asszonyuk otthon legyen, s nagycsaládos is köztük van a legtöbb, ha a magyarokat nézzük. Tehát a nagypolitikus, a vállalatvezető, milyen érdekes, többségében még sok gyermeket nevel, s csak hobbiként jelenhet meg feleségük az élet munkaerő piacán. Sokat nem kell csinálniuk, de nem is kell. Ők még normálisan élhetnek. A gyári munkás, a bolti eladó, a biztonsági őr, csak keze munkaerejét eladó, bérrabszolga, helyzete rosszabb, mint az ókori Róma prolija, vagy akár a középkori jobbágy élete. Már Stalin, ahogy Szolzsenyicin nevezi, ez a kommonista Shylock ügyesen kitalálta, véletlen se legyen a munkás bérében benne, a gyerekek felnevelésének, asszonyának költsége! Ketten együtt ne kapjanak annyit, mint a marxizmus előtti boldog korokban. Jókai Melyiket a kilenc közül, végtelen szegény vargája, valójában „gazdag és boldog” ember, a szovjet, a kádár kor, majd a 89 utáni volt jóléti,nyugati átlag prolik sorsához képest. NINCSEN TEHÁT SZEGÉNYEBB, BUTÁBB, ÉS NEMTELENEBB AZ EURÓPAI ÁTLAGNÁl. Nincs becsülete, nincs hite, nincs tartása, nincs tisztessége az átlagnak. Nincs felesége, nincsenek gyermekei, nincsen családja! Próbáltam predikálni a viperáknak, félemberek néha valami értelmes félét vissza is makogtak, de egyetlen egy, azaz 1 embert, Embert nem találtam. Aki megértette volna, mi a Szabadság! Mi a felelősség, mi a Család! Most Orbán és Lázár kezében van a tárogató, hogy végre felemelje az átlag por fejét a gazból, a dudvából, a marxizmus mocsarából, s szabad embereket neveljen. Ahol újra boldog lesz az a nép, „melynek fiai szerelmükben gyermekeik anyját keresik”. Ahol az lesz az átlag kisfiú becsvágya, hogy családja legyen, olyan értékadó munkája, melyből biztonságban eltarthatja asszonyát és gyermekeit. Ahol az lesz a büszkeség és a joggal fitogtatott fölény, hogy valakinek asszonya évtizedeken át otthonukban élve, családi és szerelmi életet folytathatott. EHHEZ ELEGENDHETETLEN, HOGY AZ ÁTLAG FÉRFI, FELESÉGE, HA KÖZÖSEN ÉLNEK CSALÁDBAN S GYERMEKEIK VANNAK, FÉRJE FIZETÉS KÉTHARMADÁT ÁLLAMI FIZETÉSKÉNT KAPHASSA MEG. Nem kötelező, csak azoknak lehetőség, akik mégis élni akarnak, s nem akarnak többé szegények lenni. Azaz család és gyermekek nélkül élni. Kinek asszonya nincsen otthonában, az nem ember, nem férfi. S nincsen családja sem. Ezt a logikát sietve át kell végre venni, a zseniális nagy fociedzőtől Erdogantól, csak nálunk kell alkalmazni végre. S akkor nem baj, hogy az ateista pápa azt pampogja, a keresztény nőknek nem kell elleni, s nem kell a sok gyermek. Hazudik és gazember. Bayer önmagából indul ki, amikor azt vélte, az angolok még csinálnának valamit, ha tudnák az igazat. Nem tudják, de tehetetlenek is hozzá. Évtizedek alatt impotens köcsögöt csináltak belőlük. A baloldali soha nem lehet ugyanis, férfi s ember. Csak marxista lehet. S láttuk, jól láthattuk a háborúkban is, velük bármit meg lehetett csinálni. Az orosz nép nagy volt, a marxista vezetői törpék. A hazát sosem a marxisták védték meg, hanem a családapák. Brezsnyev elvtársék a párttagsági könyvet, s a bélyegeket szedték be a hátországban. A fronton, lásd az akik életben maradtak Bondarcsuk filmet a nép harcolt. „Istenem add, hogy dögöljön meg a párttitkár, Istenem add, hogy dögöljön meg a párttitkár”. Ezért imádkozik a súlyosan sebesült orosz, s azért vezénylik újra és újra a tűzvonalba, mert otthonában fel merte szavát s tekintetét emelni, az Igazságért, s Stalin, csak a lehajtott fejű rabszolgákat tűri meg, a többinek pusztulnia kell. Mondják meg, változott valami? A kérdés költői, talán senki nem látja soraimat. Az Igazság azonban látja, s ez a legfontosabb.. ..

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (17) Heti lámpás (307) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7431) Gazdaság (699) Flag gondolja (36) Politika (1582) Belföld (10) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (535) Jobbegyenes (2764) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Kultúra (6) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Sport (729) Tereb (146) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1309) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>