Ma 2023 január 31. Marcella napja van. Holnap Ignác napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: G. Simicska G. Médiája

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A Spíler blogon írta meg Edward Blake a következőket:

„Hírt hamisított a HírTV és a Heti Válasz

Edward Blake

Hatalmas kamuhír terjed a neten arról, hogy Orbán Viktor mégsem beszél 1956 60. évfordulóján. Az álhírt a HírTV és a Heti Válasz is terjeszti. Szomorú, hogy a nagy bosszúhadjárat már itt tart...

A Hatalmas kamuhír terjeng a neten, amit a HírTV terjeszt. A kamuhír szerint Orbán Viktor nem vesz részt október 23-a 60. évfordulóján, mert Brüsszelbe kell mennie az Európai Tanács ülésére. A HírTV szépen hazudik, ugyanis valóban történt ilyen, csak 2011-ben. Orbán Viktor nagyon is ott lesz október 23-án és beszédet is fog mondani.

Ennél is tovább megy a Heti Válasz online-on Dévényi István. Az „újságíró” gyakorlatilag azt sugallja, hogy Orbán Viktor megfutamodott a nyilvános beszédtől. Mivel a tegnapi napon Juhász Péter egy ellenzéki tüntikén bejelentette, hogy ki fogják őt fütyülni. Gratulálunk Dévényinek, olvasni kéne néha az MTI-t, hogy kiderüljön, hogy egy kamuhírt vett hát – különösképpen azért, mert Dévényi korábban az MTI főszerkesztője volt.

Gratulálunk ehhez kiváló újságírói teljesítményhez mind a HírTV-nek, mind a Heti Válasznak. Nyilvánvalóan ezt értették a polgári újságírás alatt: igényes, pontos és precíz munka.” 

Mit lehet ehhez hozzá tenni? Nagyjából semmit. Talán csak annyit, tudom milyen is az, amikor g. Simicska beszól a szeribe, hogy mi a teendő.

Most éppen ezt szólta be. És mivel mentálisan és intellektuálisan már teljesen leépült ez a szarzsák, tényleg elhitte, hogy ezzel majd eltünteti a tömeget a térről, és nem lesz ott senki, csak a fütyülők.

De 23-án csak odamegyünk a Kossuth térre. Aztán majd meglátjuk, mi lesz…

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (675) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Mozaik (83) Sport (729) Gasztronómia (539) Heti lámpás (260) Kultúra (6) Történelem (15) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Politika (1581) Irodalmi kávéház (516) Életmód (1) Jobbegyenes (2536) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (6583) Nagyvilág (1305) Belföld (8) Autómánia (61) Tereb (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>