Ma 2024 április 13. Ida napja van. Holnap Tibor napja lesz.
Bayer Zsolt: Fábián Károly doktor úr megjegyzése

Bayer Zsolt: Fábián Károly doktor úr megjegyzése

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Müller Cecilia védelmében.

És milyen jó lenne, ha a Facebookon tobzódó sok ostoba, semmihez sem értő, ám nagyon határozott ócska, sz@r lumpenproli valamit felfogna ebből... De nem fog.

A 93. Cili nénis poén kapcsán – amit csak ma kaptam – szeretném tisztelettel megkérdezni a Facebook szeretve tisztelt egybegyűlt szakértői közösségét, hogy nem unják még? Semmi, az égvilágon semmi kötődésem nincs Cili nénihez, nem tudom hány nála alkalmasabb ember van erre a posztra, és azt is elfogadom ha sok, DE:

- egy egész életet az egészségügyben töltött

- 4 szakvizsgával rendelkező orvos

- nem alszik hetek óta hogy a te seggedet megóvja

maga is erősen a veszélyeztetett korban van

- ott van, mondja, szajkòzza, ismétli magát ezredjére, hátha fölfogják végre

Igen, lassan beszél, igen, nem a legfrissebb trendnek megfelelő a frizurája, sem a blézere. De kérem tisztelettel a net nagyon okos népét, hogy ezeket a poénokat időzítse akkorra, mikor majd elmúlik a baj, mert már csak egy hatvanas doktornővel szemben is illetlen és tiszteletlen és nem mellesleg baromi unalmas. Majd ekkor azt is megszakértheti tőlem bárki, hogy alkalmas-e, addig meg higgyük el amit mond, mint orvos, jó? Majd utána nevetünk. Maradok tisztelettel.

]]>Mindenki aki piszkálni meri a Tisztifőorvos Ceciliát, most nekik üzenek . Ezt jól jegyezzétek meg, amikor legközelebb poénkodtok Cili nénivel..]]>

A 93. Cili nénis poén kapcsán - amit csak ma kaptam - szeretném tisztelettel megkérdezni a Facebook szeretve tisztelt egybegyűlt szakértői közösségét, hogy nem unják még? Semmi, az égvilágon semmi kötődésem nincs Cili nénihez, nem tudom hány nála alkalmasabb ember van erre a posztra, és azt is elfog.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Gazdaság (704) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Mondom a magamét (7536) Titkok és talányok (12) Flag gondolja (36) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2786) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Belföld (10) Heti lámpás (312) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (7) Egészség (50) Életmód (1) Történelem (18) Mozi világ (440) Tereb (146) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>