Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Ezeket miért nem lövik @gyon?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Jó lenne látni a pofájukat...

Baltával vágták fejbe, vascsövekkel ütötték a kőbányai támadók

Félholtra vertek egy munkást Kőbányán a lakók - ]]>adtuk hírül]]> egy Facebook-bejegyzés alapján, a rendőrség pedig megerősítette, hogy valóban történt egy súlyos bűncselekmény kedden a fővárosban.

Úgy tudjuk, hogy két alvállalkozó cégvezetőt ért támadás, de egyikük sérült meg annyira súlyosan, hogy még mindig kórházban ápolják.

Információnk szerint az eset előzménye, hogy egy kőbányai Spar-üzletben kedden délelőtt két alvállalkozó horgonyzott lépcsőt csinált. A meglehetős zajjal járó munkálatok nagyjából két órán át zajlottak. Már csak tíz perc volt hátra a munkából, amikor az üzlet feletti lakóépület első emeleti lakásának ablakából kiüvöltött valaki a két férfinek, hogy hagyják abba a munkát. Ezután 4-5 ember, köztük egy 13-14 év körüli srác a lakásból lement és szóvá tette a zajt. Fenyegetően léptek fel, mire az egyik alvállalkozó felmutatta rendőrkiképzői igazolványát, megpróbálva csitítani az ingerült lakókat. Ez azonban csak olaj volt a tűzre, mert ahogy felmutatta az igazolványt, az egyik férfi arcon ütötte a munkást. Ő visszaütött, ekkor elszabadult a pokol. Az egyik támadó egy baltát vett ki az utcán parkoló autójából, a tinédzser srác pedig késével megszúrta a megtámadott vállalkozó társát. A pólóján megszúrt férfi futásnak eredt, nyomában a késelővel, miközben a rendőrkiképzőként is dolgozó társának többen nekiestek. Baltával fejbevágták, vascsövekkel verték.

Többen hívták a rendőrséget és a mentőt, végül hat rendőrautó és két mentőautó ment a helyszínre. A támadók elmenekültek. Összesen öten voltak, a rendőrség a mai napig hármat elfogott.

Úgy tudjuk, hogy a támadókat nagyon jól ismerték a környéken, mivel régóta terrorizálják az ott élőket. Ennek is tudható be, hogy noha a rendőrök sok tanút beidéztek, sokan nem mertek vallomást tenni, tartva a támadók bosszújától.

A megvert alvállalkozó állkapcsa eltörött, a homlokára mért baltaütés miatt pedig memóriazavara van.

]]>Forrás: Index]]>

]]>Bádog - Bayer Zsolt - blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Egészség (50) Mozi világ (440) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Nézőpont (1) Tereb (146) Jobbegyenes (2764) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (535) Heti lámpás (307) Mondom a magamét (7431) Történelem (17) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Sport (729) Nagyvilág (1309) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Gazdaság (699) Politika (1582) Belföld (10) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>