Ma 2021 szeptember 22. Móric napja van. Holnap Tekla napja lesz.
Bayer Zsolt: Ez a három

Bayer Zsolt: Ez a három

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Igazából majdnem mindegyik hazaáruló... - Zsolt ismét kemény volt, de megérdemlik!

Igazából majdnem mindegyik hazaáruló, a vírusnak, a halálnak, a gazdasági összeomlásnak szurkoló gazember. De ez a három meg sem próbál úgy tenni, mintha nem ilyen lenne...

Szél Bernadett, Hadházy Ákos és Szabó Szabolcs képviselők szerint a kormány már most is kétféle jogcímen hozhat rendkívüli intézkedéseket: az egészségügyi válsághelyzet és a járványügyi veszélyhelyzet korlátlan felhatalmazást ad a kormánynak a járványkezelésre – ]]>írta Hadházy Ákos]]>, ezért a három független képviselő csoportja nem szavazza meg a különleges jogrend alatt hozott rendeletek 90 napos meghosszabbítását.

A többi ellenzéki képviselő a korábbi nyilatkozatok alapján meg fogja szavazni a hosszabbítást, mert tavasztól eltérően belekerült a 90 napos határidő, amit akkor is követeltek.

„A tavaszi és őszi tapasztalatok is azt mutatták, hogy a kormány gátlástalanul visszaélt a rendeleti kormányzás adta lehetőségekkel: jó példa erre az információs jogok kiüresítése, a gödi különleges gazdasági övezet létrehozása, a hároméves munkaidőkeret egyoldalú elrendelésének lehetősége, az önkormányzatok kivéreztetése vagy a szájzártörvény” – magyarázták a független képviselők, hogy ők miért szavaznak nemmel.

Forrás: 24.hu

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Egészség (50) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2115) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (138) Autómánia (61) Gazdaság (662) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Kultúra (6) Történelem (14) Nagyvilág (1458) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (505) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Sport (729) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Politika (1578) Mozaik (83) Heti lámpás (255) Mondom a magamét (5584)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>