Ma 2022 augusztus 15. Mária napja van. Holnap Ábrahám napja lesz.
Bayer Zsolt: Elismerte...

Bayer Zsolt: Elismerte...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Érlelődik egy polgárháború!

Miért is ne ismerte volna el. Hiszen először meg fogják magyarázni, aztán meg fogják védeni, végül hőssé fogják avatni. Lesz idő, hogy szobra is állni fog valahol.

Például a nantes-i székesegyház helyén.

Mert róla van szó. A ruandai migránsról, aki felgyújtotta a nantes-i székesegyházat.

Nem volt nehéz dolga. Hiszen a székesegyház pásztora befogadta, menedéket, szállást, munkát, élelmet és védelmet adott neki. És ő meghálálta.

Már a gyújtogatás után a rendőrség látóterébe került, kihallgatták, elengedték. A közvélemény pedig már oda sem figyelt igazán. A Notre Dame még megrázó volt, Franciaország másik ikonikus székesegyháza már csak mínuszos hír.

„Ég a nantes-i székesegyház” – na és?

„A nantes-i székesegyházat felgyújtották” – hát persze. A Notre Dame-ot is, csak azt még eltitkolták, nehogy „baj” legyen. A nantes-i székesegyház felgyújtását már be lehet vallani, látjuk, nincs baj.

„Baj” alatt azt kell érteni, hogy a normális világ fellázad egyszer, és nekiáll rendet tenni. Ezt kell megakadályozni nagyjából bármi áron.

Most itt ez a ruandai migráns. Felgyújtotta Isten házát, ahová befogadták.

Valószínűleg látta az Egyesült Államokból érkező felvételeket, az ottani templomok, Jézus- és Mária-szobrok ledöntését, lefejezését, a BLM elállatiasodott „aktivistáinak” tombolását, az egyre idiótább és embertelenebb követeléseiket, amelyekre nem géppuska és ökölcsapás, hanem megértés, elismerés és csatlakozás a válasz, így aztán kedvet kapott ő is.

Gondolta, felgyújtja Nantes hatszáz éves székesegyházát, és lángok között majd bevonul az ismertségbe és halhatatlanságba, mint valami őrült Néró, bár olyasmiről, hogy Néró, Római Birodalom, európai civilizáció nem volt soha, semmilyen fogalma.

Ilyesféle ósdi kacatokra neki és a többinek már nincs is semmi szüksége.

Neki térerőre meg facebookra van szükségre, meg gengszter rapre, mint ennek az ócska, igénytelen, földhözragadt, pöcegödör világnak valóban legmegfelelőbb kifejeződésére.

„I fuck you, I kill you, motherfucker, son of a bitch” – és ég a székesegyház.

S elmondom, mi fog ezután történni:

Először ki fog derülni, hogy szegény ruandai emberünk pszichés problémákkal küzd.

Másodszor ki fog derülni, hogy pszichés problémái a ruandai népirtásra vezethetők vissza.

Harmadszor ki fog derülni, hogy a ruandai népirtás – ahol egymást irtották ki a feketék – igazi felelősei a fehér emberek.

Negyedszer a ruandai migráns átkerül majd egy rehabilitációs intézménybe, ahol párás szemű Antifa- és BLM-aktivisták fogják felkeresni és körülvenni elismerő nyállal.

Ötödször megérkeznek majd a média megfelelő férgei, és érzelmes interjúkban fogják a világ elé tárni ennek a nagyszerű és csodálatos embernek a történetét.

Hatodszor vita indul majd, hogy egyáltalán szükség van-e még a nantes-i katedrálisra, és úgy egyáltalán katedrálisokra.

Hetedszer kamerák kereszttüzében egy fiatal fehér lány majd megitatja az elgyengülő, elérzékenyülő feketét.

Nyolcadszor tüntetés veszi kezdetét, hogy engedjék ki abból az embertelen intézményből.

Kilencedszer a tüntetés elfajul, zavargásokba, fosztogatásokba torkollik, a rendőröket megtámadják.

Tizedszer a ruandai gyújtogató arcképével ékesített trikókban vonuló „antifasiszta” fiatalok lezárják Nantes főbb útjait.

Tizenegyedszer a nantes-i polgármester nyilatkozatot ad ki, amelyben támogatásáról és egyetértéséről biztosítja a tüntetőket.

Tizenkettedszer a nantes-i rendőrfőnök bejelenti, hogy kivonja a rendőrséget a városból.

Tizenharmadszor a ruandai gyújtogatót vállon viszik ki a rehabilitációs intézményből.

Tizennegyedszer a székesegyház papja és a város elöljárói bocsánatot kérnek tőle, és térdre borulva megcsókolják a lábát.

Ezt tudjuk.

De azt hiszem, lassan lesz egy tizenötödik stáció is.

Azt olvashatjuk, hogy Gideon Rachman interjút készített a francia belügyminiszterrel. Ő maga így számol be erről a Twitteren:

„Érlelődik egy polgárháború.

„A francia belügyminiszterrel készített legutóbbi interjúm meglepően különbözik a jelenlegi amerikai–brit közbeszédtől. Véleménye szerint Franciaország egy része barbárságba süllyed; az iszlamizmus az ellenség, érlelődik egy polgárháború. Teljes támogatásáról biztosítja a rendőrséget. Macronnak dolgozik, nem Trumpnak.”

Hát akkor legyen. Ha túl kell esni rajta, akkor essünk túl. Máskülönben tényleg a ruandai szobra fog állni a nantes-i székesegyház helyén.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (141) Mondom a magamét (6244) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (260) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Történelem (15) Flag gondolja (33) Belföld (8) Tv fotel (65) Nagyvilág (1464) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (513) Jobbegyenes (2384) Mozi világ (440) Gazdaság (667) Kultúra (6) Mozaik (83) Politika (1581)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>