Ma 2022 augusztus 15. Mária napja van. Holnap Ábrahám napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Egy mozgássérült nő esete a migránsokkal

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nincs több kérdésem…

Íme, az eredeti hír: 

Protests on Swedish island, attack on refugee center after rape of wheelchair-bound woman 

Several protests have been held on the Swedish island of Gotland and a refugee center there has been attacked with stones since police released several men, reportedly asylum seekers, accused of gang-raping a wheelchair-bound woman.

The incident took place in the small town of Visby on Gotland on October 2. A woman in her 30s contacted police about the rape, Swedish Aftonbladet newspaper reported, citing her lawyer Staffan Fredriksson.

The victim said that she had shared a taxi home with a man after going to a restaurant. At some point, she said she needed a toilet and the man offered the one at his place.

“She followed him in and had no fears that something would happen. Then the man took advantage of the situation. The abuse started in the toilet,” Fredriksson said, adding that several other men joined in the abuse. (]]>www.rt.com/news/362234-sweden-rape-wheelchair-protests/]]>) 

Hevenyészett fordításban:

Tüntetés a svéd szigeten azután, hogy a migránsok megerőszakoltak egy kerekesszékes nőt a menekült-állomáson 

Több tüntetés is volt a svédországi Gotland szigeten, és a befogadó központot megtámadták kövekkel, miután egy ottani bandát vádoltak meg egy kerekesszékes nő megerőszakolásával.

Az incidens a Gotland szigeti városkában, Visbyben történt október 2-án. A harmincas hölgy megerőszakolásáról a svéd Aftonbladet számolt be, a nő ügyvédjét, Staffan Fredrikssont idézve.

Az áldozat elmondta, hogy egy étteremből hazafelé menet megosztotta taxiját egy férfival, és az úton közölte, hogy el kell mennie vécére. A férfi felajánlotta neki, hogy nála lehetősége van erre.

A hölgy követte a férfit, és nem félt, nem gondolta, hogy bármi is történhet. De a férfi kihasználta a helyzetet. Az erőszak a vécében kezdődött. Az ügyvéd elmondta, hogy több férfi csatlakozott az erőszaktevőhöz. 

Egy kerekesszékben ülő, mozgássérült nőt erőszakolnak meg ezek az állatok?

És miért nem koncolják fel őket?

Nincs több kérdésem…

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (513) Mozaik (83) Nagyvilág (1464) Kultúra (6) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Sport (729) Életmód (1) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Belföld (8) Mondom a magamét (6244) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Politika (1581) Egészség (50) Jobbegyenes (2384) Heti lámpás (260) Titkok és talányok (12) Gazdaság (667)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>