Ma 2021 március 04. Kázmér napja van. Holnap Adorján, Adrián napja lesz.
04-bayer-ea.jpg

Bayer Zsolt: Egy itt élő külföldi barátomtól kaptam...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Minden itt lévő idegen nem a Fidesz ellen szavazott!

"Szervusz!

Az idegen szavazókról: a szimpla kert videóban felismertem több embert is, köztük kettő, aki érdekelhet Téged.

Az egyik nem más mint Vincent Liégey, az egyik szervező. Karácsony támogató, dolgozott az itteni francia nagykövetségnek. Szélsőbaloldali (antifa jellegű), újságírással is foglalkozik, a Tilos Rádiónak a francia nyelvű műsorának az egyik fő animátora.

A másik ember akit felismertem az egyik részvevő, Corentin Léotard - Pista már irt róla. A Courrier d'Europe centrale főszerkesztője, mely egy liberális Visegrád Post, mondhatnám. A Courrier d'Europe centrale partnerei között található a Mérce, a liberális "Courrier des Balkans" is, illetve együttműködnek a párizsi Sciences po-val (politológiai felsőfokú egyetem, borzalmasan liberális), illetve a neo-trockista Médiapart (]]>https://www.mediapart.fr/]]>) nevű oldallal, mely sok titkosszolgálati vagy rendőrségi, illetve titkos aktákat szivárogtat ki. A Médiapart tetté nyilvánossá a volt francia nagykövet, Eric Fournier, levelét Macron-nak a magyarországi helyzetről.

Amúgy minden itt lévő idegen nem a Fidesz ellen szavazott! :)"

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (657) Tereb (140) Flag gondolja (33) Egészség (50) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Vetítő (37) Életmód (1) Mozaik (83) Tv fotel (65) Mondom a magamét (5137) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (505) Heti lámpás (252) Nagyvilág (1454) Szépségápolás (15) Sport (729) Jobbegyenes (1972) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Belföld (6) Politika (1576)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>