Ma 2023 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
f28454601ce6ebb346aed4436cbe1755.jpg

Bayer Zsolt: DK-s gyűlöletcsoport buzdít Orbán kivégzésére a Facebookon

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Frusztrált fehérjehalmazok. Életükben nem sikerült nekik semmi, soha nem izzadtak le egy hölgyválaszon, életükben nem kaptak szerelemből csókot. Tökéletes félreértés, hogy élnek. Vannak. Léteznek.

]]>A  DIKTÁTOROKAT A VILÁGON A NÉP HARAGJA ÖLTE MEG !!! ORBÁN MOST RAJTAD A SOR !!! A MAGYAR NÉP NEM AKARJA,HOGY EGY DIKTÁTOR SANYARGASSA A MAGYAR NÉPET– csupa nagybetűvel ez szerepel a webcímében a Demokratikus Koalíció Nyíregyháza nevet tartalmazó Facebook-csoport leírásában. A borítókép pedig egy akasztófa, valamint: “REMÉLEM A TÖRTÉNELEM ITT IS ISMÉTLI ÖNMAGÁT! A Nicolae Ceausescu román diktátor mintájára felállított Magyar Népbíróság ítélete:” s illusztráció ugyebár a bitófa. A több mint háromezer tagot számláló Facebook-csoport egyik tagja Niedermüller Péter DK-politikus, európai parlamenti képviselő.” (atlatszo.hu)

„demokratikuskoalicionyiregyhaza” –őróluk van szó.

Az örök nyilasávós házmesterekről.

Az örök lumpenprolikról.

Az örök előemberekről.

Frusztrált fehérjehalmazok. Életükben nem sikerült nekik semmi, soha nem izzadtak le egy hölgyválaszon, életükben nem kaptak szerelemből csókot.

Tökéletes félreértés, hogy élnek. Vannak. Léteznek.

Semmit sem változtak ötezer éve. Pontosan ilyenek voltak a kezdetektől fogva.

Őróluk van szó. Philip Zimbardo börtönkísérletének örök fegyőreiről. A Das Experiment című film büdös és igazi nácijáról. A szájbavizelőkről, a „kisnyilasokról”, Péter Gábor fegyőreiről, a csernyjózsefekről és egyéb Lenin fiúkról, Marat-ról, a „pincepatkányról”, a félrenézőkről, a névtelenül mocskolódókról és névtelen leveleket írókról, a puha tenyerűekről, akik félrenéznek, míg kezet fognak, akik leskelődnek, nyáladzanak, fogdosnak, rád lehelnek, büdöset, akik várják, hogy elvehessék, amid van, a hátak mögött suttogókról, besúgókról,lélekkufárokról, zóna pörköltért, kifliért megvehetőkről, Kádár bácsi cukrászdájának törzsvendégeiről, a nadrágszíjparcellák, kiszuperált Ikarus buszokból átalakított „nyaralók” nyomorultjaiból, a félig földbe ásott, használt autógumik sárgára festőiről, az irigyekről és gonoszakról, a hét főbűn örök tetteseiről, a semmit sem tudókról, azokról, akik az idióták és ostobák végtelen határozottságával alkotnak véleményt bármiről és bárkiről, őróluk, a feleslegesekről, a befelé kunkorodó lelkűekről, Sárszeg hajótöröttjeiről, a csúnyákról, fogatlanokról, mosdatlanokról, pitiánerekről, a tömegemberekről, az éj leple alatt kóborlókról, mindig ártókról, rosszban sántikálókról, árulkodókról, aljasokról, hazugokról, ocsmányakról: Gyurcsány népéről.

Azokról, akik akasztanának. Azonnal, amint megtehetnék, amint lehullhatna róluk a civilizáció vékony máza.

Ezektől kell majd megszabadulni. Minél előbb…

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

 Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (531) Nagyvilág (1309) Nézőpont (1) Sport (729) Flag gondolja (34) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Heti lámpás (281) Egészség (50) Tereb (146) Kultúra (6) Jobbegyenes (2723) Mondom a magamét (7250) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Belföld (10) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Gazdaság (694) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Vetítő (30) Történelem (16) Szépségápolás (15) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>